Be alright

Hej på er. Bloggen suger och jag kör på en liiten bloggpaus. Har väll haft det hela tiden men just so you knooow. Kan bli så att det kommer ett inlägg nångång men det tror jag ikke! Frågelådan finns kvar så det är bara att köra på. När jag drar nästa vecka så blir det självklart mobilbloggning. Kommer hänga på instagram en hel del så följ miiig, @fridakallberg. Ha det bäst, puss.
 
älskar hur instagrambilder ändras när man lägger in dom på datorn ♥

16:02

Vaknade halv 2 idag och har ätit lite frukost. Vet inte vad som händer idag men jag måste iallafall duscha. Planerna  för nästa vecka vet jag inte så mycket än. Vet iallafall att på måndag så drar min päron till Småland och stannar där tills på onsdag. Så något borde ju hända tycker jag :p Isabelle och Robine sover nog här på måndagen. puss
 

Fredag - Lördag

Igår träffade jag robine vid 5 kanske. Vi cyklade ut till donken och tjocka oss. Det mesta står redan på robines blogg som ni hittar häääär. Men för er som inte har läst den än så. Men iallafall, efter donken drog vi till bergmansparken där några var. Några boys hade en traktor som var varm så vi värmde oss i den lite. Senare kom isabelle och vi cyklade runt lite. Vi drog till rampen efter ett tag, då såg vi hangaw och hängde med han resten av kvällen. Skoj! Kom hem runt 4 och somna 5 ungefär. 
 
 
 

Ut

Drar ut med Robine och käkar nu, hörs!


JB

Äter jordgubbar och lyssnar på bästaaa. Hans nya album är bara fööör bra. Längtar tills nästa år då han ska komma till Sverige. Alltid kul att man får komma in gratis också för den delen, hehe. Klockan är snart 3 och har inte så mycket att göra, så tror jag ska städa lite haha. Inte så intressant inlägg så jag avrundar här, tack och hej :)
 
 

14:24


19 dagar kvaaar

Vaknade halv 1 och har bara ätit frukost. Just nu kollar jag på paradise hotel. Det är bra väder ute verkar det som. Ska ju som sagt ut med robine och isabelle ikväll, om jag inte är med robine tidigare eller något men det får vi se. Efter paradise hotel ska jag nog göra iordning lite jordgubbar till mig själv :)
 
 
 

Fredag

Jag vet att ni undrar något så → frågafrågafråga ←
 
Ska sova nu tror jag, är inte så trött men jag orkar inte vakna 16.00 liksom, vilket jag gjorde idag nästan. Planerna för imorgon är att vara med Isabelle och Robine. Vet inte riktigt vad vi hittar på men roligt blir det som alltid. Pussilululu ♥
 
 

01:16

Klockan 8 drog jag till Robine, vi gjorde inte så mycket utan vi cyklade runt lite i stan. Senare åkte vi iväg och köpte popcorn och dricka, och satte oss och kolla på film hos Robine. Mysigt! Kom hem för en timme sen kanske, och ska kolla igenom facebook lite först innan jag lägger mig i sängen där en film väntar!


Paradise hotel

Kollar just nu på paradise hotel danmark. När man väl kollar på första avsnittet så kan man inte sluta! Man blir beroende. Vet inte rikitgt vad jag ska göra idag men någonting kommer väll hända hoppas jag. Tror jag ska hitta på något med Robine. Hoppas det inte regnar något mer idag för jag orkar inte med det. Såå tråkigt! Nu ska jag kolla klart så jag skriver senare :)
Ja, jag gillar CamWow 

Torsdag

Vaknade för nån halvtimme sen kanske, så ni förstår nog varför jag inte har bloggat då! Har inte sovit bra inatt och det började ju regna och då ska mitt fönster såklart öppnas, så det regnade in :p Så klockan var väll 6 på morgonen när jag torka golvet som var blött och hela sängen blev blöt också för den delen. Inte världens bästa natt/morgon precis. Men nu är jag uppe och ska ut med hugin!
 
 
 
 
 

00:50

Har världens mysigaste hund bredvid mig just nu. Lite jobbigt att han ska snarka men vad gör det! Jag ligger iallafall och är vaken och kollar på film. Ska sova snart tror jag, men jag kollar färdigt på filmen först. Planerna för imorgon är standard. Får fortsätta med medicinerna mot nacken, konstigt det låter men det hjälper!


Fråga mer i frågelådaan!

Duschat för andra gången nu. Jag har märkt att jag flagar jätte mycket i ansiktet! Haha men annars så gör jag ingenting, ska sätta på en film och äta popcorn tror jag. Har inga planer för veckan men kommer säkert umgås lite med mina homies. Det var ett tag sen faktiskt :) Ni får jobba mer i frågelådan så klicka häääääär, för jag vet att det finns något ni undrar iallafall. 
 

roligt :p

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV  

1. Är du singel?: ja

2. Är du lycklig?: jadå  

3. Är du uttråkad?: njaa

4. Är du ledsen?: nepp 

5. Är du italienare?: nejeee

6. Är du cool?: ibland ;) 

7. Är du från Irland?: nope

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: dom har aldrig varit gifta 

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV 

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: ja och nej

2. Har du någon gång blivit sårad?: ja

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: vet inte!!

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: nej

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: neeeeeeeeeeej

6. Har du haft en hemlig beundrare?: kan man väll säga

7. Är du kär?: nej 

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: svårt att säga nu faktiskt!

TVÅ ALTERNATIV
 

1. Bilddagboken eller facebook?: facebook

2. Hår eller ögon?: ögon

3. Katter eller hundar?: hundar! 

4. Några få bästa vänner eller jättemånga ”vanliga” kompisar?: några få bästavänner 

5. Coca-Cola eller Pepsi?: coca-cola

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: båda!! 

7. Pengar eller lycka?: lycka 

8. Dag eller natt?: natt

9. Msn eller mobil?: mobil 
 

TIO*HAR DU NÅGONSIN*
 

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? ja 

2. Brutit nåt?: ja 

3. Gjort nåt du ångrar?: japp

4. Hoppat Bungee Jump?: nej men det skulle vara skit kul!

5. Ljugit för någon du tycker om?: ja hihihi

6. Ätit en hel tårta?: men usch, neje

7. Gjort bort dig offentligt?: haha ja :) 

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: nej :p

9. Gråtit när ett husdjur dog?: aldrig hänt mig, skulle helst vilka skippa det :(

10. Velat försvinna?: njee
 

SENASTE
 

1. Telefonsamtalet du gjorde: Någon badguy  

2. Telefonsamtalet du fick: Mamma 

3. Personen du var med: Isabelle

4. Roligaste grejen som hänt: allt! 

5. Personen du smsade: nån victor 


Ut!

Heeej! Tänkte gå ut med Hugin nu och det blir långt den här gången. Vet inte annars vad jag ska göra. Efter det ska jag nog duscha igen, alltid lika härligt. Det är faktiskt fint väder ute idag, hoppas det håller sig iallafall! Orkar inte ha mer dåligt väder med regn, mörka moln och blixtrar. Nu ska jag kila, hejsvejs
 

Följ mig på instagram, fridakallberg !!


Detta ska absolut införskaffas till Turiket!


Onsdag

Vaknade halv ett och har sen dess varit ute med hugin, duschat, städat och gjort lite annat. Vill bara gymma just nu, väldigt längesen faktiskt. Men när min nacke blir bättre så drar jag och Robine fort upp till gymmet!!. Tycker att jag börjar blogga lite bättre nu, även fast jag inte bloggade så bra igår då. Märker att statistiken höjs nu när jag bloggar lite mer. Så vi får hoppas att jag fortsätter såhär :)
 
 
 

01:14

Ligger just nu i min säng och kollar på jims värld. Så grymt tråkigt så jag vill dö. Haha men gud vad det har blixtrat och regnat. Det visste ni inte va????:pp. Har varit fullt upptagen med att ta hand om hugin eftersom att han blir livrädd. Stackars plutten då :( Men nu är det över, fan vad skönt! Hatar när det åskar. Men iallafall... Klockan är ett typ och jag ska sova. Godnatt på er :)

 


18:39


Nionde juli

Oj vad klockan går fort! Jag var ju nyss ute med hugin? men det var tydligen 5 timmar sen :p. Har inte gjort alls mycket idag, har varit mycket ute i solen. Tältade i onsdags med Isabelle och brände mig as hell när vi solade. Kunde knappt röra mig haha! Men nu är det borta och blev brun istället :) Funderar på att dra och sola solarium så man får lite mer färg innan Alanya. 
 

Måndag

Vaknade för ett tag sedan, klockan börjar närma sig ett så ska ut med hugin en sväng. Det är finare väder idag vilket känns bra. Lite mer sol så blir det bättre ;) Nacken känns mycket bättre iallafall. Mamma ska ringa någon som ska fixa min nacke så jag slipper få ont hela tiden. Har direkt inga planer för dagen... får tar dagen som den kommer helt enkelt! 
 Saknar min dator ;(

Ligger i sängen och kollar på film och halvsover. Filmen slutar om bara några minuter... Och för er som undrar så heter filmen Project X. Haha grymt bra film, spårar inte alls :pppp. Ska sova efter det iallafall och ska försöka att inte sova till 1, eller vad gör det egentligen...det är ju ändå dåligt väder. Godnatt !


21:35

 
Sååå tråkigt väder ute, det regnar nästan varje dag och det har varit så i tre veckor nu. Skit sommarlov, skitväder, skithumör... ungefär så känner jag :p Men förutom det så mår jag väll helt okej. Jag har nackspärr så kan inte röra mig men jag är ganska van eftersom jag får nackspärr varje månad (typ). Har bara legat i sängen och kollat på massa filmer. Finns inte så mycket annat att göra igentligen. Nu ska jag hoppa in i duschen, hej :)
 

Alanya om tre veckor!

Drar som sagt till Alanya som ligger i Turkiet, om tre veckor. Ska bli så skönt att åka bort och jag har längtat så grymt mycket att åka utomlands. Vi bokade idag så jag vet väll inte så värst mycket om Alanya och bilderna på google var väll inte i den bästa kvalitén. Men jäklar vad jag ska sola och njuta. Hotellet ligger bara några meter från stranden så det blir as braaaa. Google bilden nedanför ser kanske inte så fin ut men det är det är verkligen skit fint om man kollar på bilderna där vi beställde. Mer bilder kommer senare :)

22:30



Veckan

Hej på eeer! Uppdateringen kommer fortfarande vara lika dålig för min mac kommer inte på hela sommarlovet :(  Grymt tråkigt att skriva med den dator som jag använder nu. Men det bryr ni er inte om så nog om det. Förra veckan så tältade jag med Isabelle vid kvarnsjön, vi hade supeeer kul. Det var nog en av dom kallaste nätterna men vi tog det som en man! Vi har nattbadat och gjort lite små saker bara. Hoppas bilderna förklarar liiiiite mer vad jag har gjort iallafall :)
Bilderna är inte i ordning och vissa bilder snea, men det funkar!
 
 
 

RSS 2.0