kort

men vafan då, skrev nyss ett inlägg men såklart det går bort. Skriver nytt senare för nu ska jag gå ner och tröstäta :) heeeej

Tja!

Längesen jag vet, men skit samma! Känns så himla skönt att vara fri från läxor, prov osv. Snart skolavsluting liksom! Har hittat kläder men måste åka och prova dom och så först. fett taggaaad! Skoldagarna är faktiskt helt okej eftersom vi inte har något att göra direkt. Åkte till gymmet och fixade gymkort, på måndag så äntligen får jag börja träna. Så det känns ju as bra iallafall :) Lämnade in min mac, så förvänta er inte så många nya bilder ;)

skolavslutning

Försöker hitta skolavslutnings kläder/klänningar. Men det är så sjukt svårt att hitta och jag tänker inte göra så som det blev förra året, då jag åkte runt i hela sverige för att hitta en klänning med värsta panik i hela kroppen. Men jag hittade en som tur va! Funderar också på om man ska vara så tråkig att man stannar hemma.. för igentligen är det ju en ''ovärd'' dag, det enda man gör är att vara i kyrkan sen dra hem typ. Ja vi får se hur det blir! :)


TURN TO YOU - JUSTIN BIEBER


Fler bra filmer!


18 maj

Jag vet att jag är dåligt på att uppdatera, men att blogga ligger liksom sist just nu. Men just nu väntar jag på att maten ska bli klar, vi grillarrr. Har lite saker till nästa vecka.. svenska, spanska och kemihemprov. Så hela helgen kommer jag att sitta med det. Ett väldigt ointressant inlägg men bara för att liva upp bloggen en aning!

Såklart man blir glad när man får A!

3 bra filmer!




Just nu


1 maj

Lyckad kväll igår! tack för det mina bästa ♥. Idag så cyklade jag, Isabelle, lina och Robine och satte oss på bryggan vid bergmansparken. Vi njöt av solen och åt pizza. Vi alla drog hem vid 8 och nu ligger jag här i min säng och ska sova. Natti

 


RSS 2.0