förlåt

Vet att jag har uppdaterat väldigt dåligt idag, men är ju som sagt sjuk så har bara segat i soffan hela dagen och vilat lite :-) Men ska till skolan imorgon iallafall, tänker inte vara hemma! vill inte missa så mycket, fast man missar väll inte mycket på en dag men ändå ;-) Kollade på top model idag, det var braaaaa!!  Men ska nog sova nu så natti

Sjuk

Såklart jag ska bli sjuk, åh jag vill inte vill inte vill inte! Har inte sovit länge alls inatt, tre timmar kanske? kan inte andas,inte alls. Svälja kan jag inte heller och Alvedon hjälper såklart inte. Jag ska sluta klaga nu haha, kollar på vakna med the voice eftersom jag inte kan somna.


Godnattttttt

Ligger fortfarande kvar i soffan med filt och kollar på tv. Klockan är typ 9 och lägger väll mig i sängen vid 10 halv 11 iallafall :-) säger nog godnatt till er nu då , puuss


Soffmys

Blev inte så lång dusch. Hatar när det blir jobbigt efter ett tag när man har duschat, det blir antingen för varmt så man typ svimmar eller nått. Så det blev en kortis-dusch somsagt :-) La mig i soffan efter och nu ligger jag här med filt och ljus på bordet. och jag känner redan att jag börjar få ont i halsen och bli lite förkyld. äsch får ta Alvedon, nässprey och allt det där så ger det sig nog hoppas jag :-) Och imorn, äntliigen, så börjar top modell Sverige! som jag längtat.


Hej igen

Såå, är strax hemma. Ska duscha som ni redan vet och sätter mig sen och gör so. Ska duscha i en timme bara för att det är så skönt och för att det är kallt i hela huset, och ute!


Ut

Går ut med hugin i det kalla vädret. Tänkte gå en lång bit så jag somnar bättre ikväll. Sen ska jag duscha eftersom jag luktar äcklig rök i håret. Några killar i 7an typ tände eld i papperskorgen på toaletten i skolan eller hur det nu var. Fick skit mycket rök i munnen och ögonen. Haha aa men nog om det.. Ska fortsätta gå med hugin nu :-)


Sådärja

Sådärja, nu har äkta människor börjat. Myser ner mig i soffan med sockorna på och kollar på det. Sen lägger jag nog mig så säger godnatt nu :-)


Äkta människor

Sitter i soffan med jordgubbar på bordet. Väntar på att äkta människor ska börja, om en timme. En helt okej serie faktiskt...lite speciell men bra :-) Har gjort klart svenskan, sen ska man börja skriva novell men det blir nog inte så svårt.. som en kort saga! Har också laddad ner en massa bra musik till mobilen så jag har något att lyssna på :-)


Top of the pops


Frukost-time

Frukost, alltid lika gott. Förutom på vardagar haha. Idag är det söndag som alla vet och det blir bara att vara hemma och sega :-) hörs


Bröderna Reyes

Det blev att Isabelle kom hit så vi kollade på film och tog det lugnt. Men nu har hon dragit hem och jag kollar på bröderna reyes, en serie som vi kollar på spanskan :-) Imorgon är det söööndag...går inte helgerna lite för fort? Vi borde ha längre helg ellerhur? Men godnatt på er!


Ma cherie

Haha jag och Caiza älskar verkligen dunket i låten. haha helt sjukt! Ni kanske redan har läst vad vi gjorde på gympan på Caizas blogg. Men för er som inte gjort det.. så satt vi halva lektionen på gympan på golvet och sjöng och dansade till alla låtar. Det var jag, lovisa och caiza. Blir roligare att lyssna på gympan för det blir högre musik där! ;) hehe bra låt iallafall


28 januari

Kollar och skriver med Caiza på Facebook om hur snygg Ryan är medan jag äter vindruvor :-) klockan är snart halv 5 och vet fortfarande inte vad jag ska göra..men ni får ha en bra lördag hörrni!


Soffhäng

Har ätit frulle och nu sitter jag i soffan och kollar på Life of Ryan. Sååå snygg! Ungefär 5 avsnitt kvar så jag sitter kvar och kollar klart på dom :-)


haha mattias då!

Hej vaknade nyss! ska ner och äta frukost nu, och vet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag skriver sen.. Kolla på videon på cp-mattias så länge.:-)


27 januaru

Vi sitter här hos Felix och chillar.


Dollar

Mamma hämtade mig nyss, så sitter i bilen och drar upp till dollar och köper lite saker, skal till mobilen. Härligt med helg. Eller vad tycker ni? Ska nog somsagt va med Bella idag men ha en bra fredag! :-)


13:37

Hej, har matte nu och sen har vi spanska. Vi ska bara kolla på film så det är skönt. Slutar tjugo i tre idag så bloggar då :-)


Feta på mcdonalds

Vi gillar mat


Gott

Kul att man får gröt i skolan


Trötttt

Är jätte trött nu så lägger mig i sängen och sover 7 timmar. Har ställt alarmet och har gjort allt man gör innan man ska lägga sig :-) Ska bli skönt med fredag imorgon. GODNATT


Gott

Såg att det fanns jordgubbar i köket, såklart man äter det. Så jäkla gott! Speciellt på sommaren.. Haha längtar till sommaren typ 90 dagar kvar tror jag :-)


Bilder från hemkunskapen i onsdags!

Den 5 bilden ser väldigt god ut


19:58

Imorn är det freeedaag! Har längtat såå. Fast jag tycker att den här veckan har gått väldigt fort :-) imorn är jag nog med isabelle och vi hittar väll på något, men skriver väll om det imorgon!
Vi bjuuder!


26 januari

Tjaa. Torsdagar i skolan är rätt sköna faktiskt. Brukar ha ganska roligt på torsdagar. Har skrivit lite på so:n och ska nu göra engelskaa :-) lyssnar just ju på musik och kollar på facebook. Heeej!


-

Glömde säga till er som har mitt nummer. Ni kan spara det gamla nummret för det kommer tillbaka om några dagar :-) så alltså spara det gamla !


25 januari

Har inga kontaker och nytt nummer! så skriv era nummer på fejjan eller smsa 0737080187, tack!
Ska göra svenska nu och sen kolla på tv, hörs kanske! :-)
- Bild från arkivet

21:41

jag vet, bloggningen... förlåt! Fick minn iphone idag, glaad. Fast kan ingenting så mina homies får hjälpa mig imorgon. Skulle göra svenska och matte idag, men glömde helt bort det! så jag MÅSTE gör det imorn! Men ska kolla en till snabbis på facebook, blir säkert längre hehe. Natti ♥


biologi

Hej på er! sitter och väntar på att biologin ska börja, sexualkunskap hehe. Dålig uppdatering blir det, nu när det är skola. Men ska försäka ändå på det! ses antingen när jag kommer hem eller senare, puss

bad

Haha ska duscha hugin nu, han verkligen hatar att duscha! kanske därför han hatar mig eftersom jag duschar han? glad hund på bilden... hehe aja men hörs!

Tja!!

Imorgon kommer min efterlängtade iphone, eller om den kommer på onsdag. hehe. men iallafall så har jag vart i skolan som vanligt och har inte gjort ett skit sen jag kom hem. Skriver med lite härligt folk på facebook just nu, men ska nog börja lite på so:n, hade tänk att göra matte men SÅKLART.. så glömde jag bokjäveln i skolan. puss

22 januari

Sitter med ansiktsmask och kollar på tv. Har nyss gjort klart spanskan. Kom på att jag skulle göra matteläxor men såklart så glömde jag matteboken i skolan. Ska läsa lite ikväll också...  Blir nog sista inlägget idag så jag säger godnatt nu.

snö :(

Fan vad det ska snöa idag, ååh usch hatar snö. Men har iallafall duschat nu och ska göra spanska. så japp.. det var bara det

snyggaaa

Liam Hemsworth

Charlie Gustavsson


Robert Hoffman

Tyler Gage

Paul Walker

Justin Bieber



Movietime

Kollar på the day after tomorrow med isabelle och äter chokladmousse och massa gott! Hörs nog senare eller imorgon, puss


bella

Tja! sitter i min säng och vänta på isabelle, vet inte vad vi hittar på men nått iallafall. Ska snart eeeta, potatisgratäng. inte alls gott.. eller?! skriver snart

fixfix

Jag som hade tänkt ut och springa idag, men kanske lite för kallt för det och kommer nog halka mycket. Gör väll det nästa helg. Har nyss duschat och ska göra iordning mig lite. sätter på musik också! det är roligare att fixa sig när man har musik på, hehe.

längtarr

Pappa ringde nyss och beställde en iphone, och tydligen blev det iphone 4s? om han inte hörde fel. Men det gör ju absolut inget :D Kommer om typ 3 dagar så läängtar. Ska nog va med isabelle idag men skriver mer om det senare, bye

godmorgon

Vaknade nyss och upptäckte att det var snö ute. Gillar inte snö alls! Kallt, halt och jobbigt. Hoppas den försvinner snart innan måndag. Ska ner och äta min toast nu, skriver snart!

hola amigas/os

Har nyss kollat på elsas värld, haha riktigt rolig brud de där ;-) Ska kolla lite hur det blir med iphonen. För mamma tycker absolut att jag ska ha en, medans pappa säger att jag får fixa det själv och han tänker inte berätta hur man ska göra för det är en hemlis enligt han? haha asså vad är felet??? fast han skojar ju såklart!
Kollar på en film som vanligt just nu, Click heter den. Kollar alltid på filmer, älskar filmer. Sappar lite mellan the voice också!


kvällsmat

Gott?

facebook

haha asså varför känns det som att det är värsta stora grejen att byta profilbild på facebook? haha det är något konstigt med det. tycker jag iallafall.  Men har dushat nu och ska kolla på film som jag skrev tidigare, onödigt inlägg men skit samma!!!!!! :-)

Ny profilbild@facebook


film

Ska hoppa in i duschen och sen kollar jag på film tror jag. Skönt att bara vara hemma ibland och bara ta det lungt ;)

Fredag

Svenska, idrott och engelska sen slutade vi. Kan jag säga mer än att det var riktigt riktigt skönt! Halv 12 klagar man ju inte på. Åkte direkt till dollarstore med mamma och köpte marilyn monroe tavlor till mitt ruuumm. Har satt upp dom nu och vet inte vad jag ska göra i helgen, tar den som den kommer! Ha en fin fredag, ♥

Inte världens bästa placering men det får duga ;-)












hoppasssssssssssssss

Hörrni vet ni vad? gissa om jag glad! ska kolla på en iphone 4. äääntligen. Jag bestämde mig att jag ville ha en iphone istället för en samsung. Så frågade jag mamma och beställer kanske hem en snart. Fast pappa var lite osäker och blablabla. Men hoppas på det bäästa! vet att ni inte bryr er men haha måste ju skriva mina glada känslor liite! ;-)
Ska lägga mig nu iallafall och imorgon är det freeeeedag.. sköönt. ♥

19 januari

Kom hem för ett tag sen efter en rätt skön dag i skolan. Inte så jobbiga lektioner idag. Åt när jag kom hem och har kollat på Charlie st. Cloud. Gråter så jävla mycket av den filmen, en av dom bästa filmerna ♥ Zac Efron är ju meeed! hehe. Vet inte vad jag ska göra, kanske ska läsa lite so om jag inte gör det imorn istället. Förlåt för den dåliga bloggningen guys! bye

tråkigt



Fyra frågor om förhållanden
är du singel? – ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? – nej!
hur många har du varit kär i? – ingenaning
är du kär just nu? – nej

 

Tio frågor om dig själv
namn? – Frida
när fyller du år? – 1 november

några piercingar? – öronen
vad har du på dig just nu? – mjukisar och myströja
vilken årstid är bäst? – sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – sova länge , god frukost
vem älskar du mest på denna jorden – Familjen, släkten och vännerna
sover du hellre själv än tillsammans med någon? – beror på :-)

 

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? – Ingen ;-)
vem är den roligaste av dina vänner? – Lovisa, många av mina vänner är roliga!
vem är snyggast av dina vänner? – Alla är snygga!!
vem är den du helst har filmkväll med? – många
vem av dina vänner är mest ”evil”? – ingen

 

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? – ja
Använder du wax? – nepp
Använder du ögonskugga? – nej
Använder du kajal? – ja
Använder du hårspray? – nope
Använder du volymspray? – nej
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? – ja
Använder du skinspray? – nej
Använder du parfym? – ja
Använder du läppglans/läppstift? – nej
Använder du brunkräm? – fondation, ja
Använder du rouge? – nej
Uppsatt hår eller hängande? – hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? – plattar, men inte varje dag
Duschar du varje dag? – Olika , varje eller varannan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? – niiiixx

 

KÄRLEK
Är du kär just nu? – Nej
Har du kysst någon idag? – neej
Har du velat ha tillbaka ett ex? – Nej
Har du ett förhållande? – nix
Är du romantisk? – haha jodå ;)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – aaldrig, skulle inte göra det heller!
Vem sov du senast brevid? – min hund
När fick du din första kyss? – dagis

vad hette din senaste pojkvän ? - har inte haft något seriöst förhållande

Hur länge varade det ? - -
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – vetinte, vid 20 års åldern
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? – hah nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – haha aldrig!
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – ja
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – singel, just nu iallafall :)

 

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? – många!
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? – ja det tycker jag :)
vem är farligast i din familj? – jag, hihihi
vem är coolast? – jag
har ni något husdjur? – 1 hund

vem har du mest gemensamt med? – mamma
vem står för underhållningen? – antingen jag eller pappa och rasmus.
roligaste kvällen med familjemedlem? – kommer inte ihåg..

 

- 10 frågor om idag
vad har du gjort idag? – skolan
har du varit glad idag? – ja!
har du varit ledsen idag? – nej
har du gjort något bra idag? – ja det har jag säkert
vad ska du göra nu? – sova, när jag är klar med det här
har du gjort något dåligt idag? – vet inte
vad har du ätit idag? – mat, hehe
är du trött nu? – skit trött
går du i skolan? – japp
har du varit i skolan idag? – ja

 

- ANNAT
Hur mår du just nu? – bra
Har du piercat dig? – öronen
Är du hungrig nu? – nix
Vad är klockan nu just nu? – 22.00
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – facebook och blogg.se

 

- TELEFON/MOBIL
Vad har du för mobil? – htc wildfire
Vem ringde dig senast? – pappa kanske
Vem ringde du senast? – mamma
Vem sms:a till dig senast? – isabelle
Vem sms:a du till senast? – pappa


20:41

Är jätte trött nu och är klar för att lägga mig i min sköööna säng. Har flätat håret, orkar inte stå och platta varje morgon. Borrat tänderna och sånt. Ska läsa lite innan som vanligt, har bara 8 sidor kvar att läsa till fredag. Vi har ju fått läxläsning. Men hinner läsa klart ikväll iallafall. skönt! Fast boken är bra faktiskt. tråkigt inlägg men vi hörs imorgon ♥




Dag 10 - Något jag älskar

Shopping såklart! eller älskar och älskar.. det är himla roligt iallafall :')
384363_288976194459172_209420079081451_941847_117834339_n_large


Tumblr_lx8mp7dtbj1ql8soko1_500_large

Tumblr_lwezgz5hfq1r45y19o1_500_large

SVÅÅÅÅÅRT

Har så jäkla svårt att bestämma mig. Vill jag ha en iphone 4, 4s eller en samsung galaxy s2? Skit många har iphone och jag vet bara en just nu som har en samsung. Får fundera ett tag till

Hellu

Känner att jag börjar få lite huvudvärk, hatar det! men tar en alvedon så ger det sig nog! Ska duscha snart och sen lägger jag mig i sängen och kollar på tv. Hade hemkunskap idag, ååh haha fyfan vad kul det va! helt sjukt. kan vara den roligaste hemkunskapen jag har haft. skratta så jag nästan kirra på mig. haha.  Kom på att jag inte lagt upp ''Dag 10'' än. Så gör det nog senare!


Trött

Är verkligen jätte trött, så har inte så lust att blogga men skriver nått iallafall! Jag som hade taggat till varje måndag att kolla på top model.. men så hade det premiär om typ 2 veckor :( så det sket sig. Men ska lägga mig 9 idag , haha men måste faktiskt! annars kommer jag aldrig upp imorgon. Skolans fel att man är trött och inte klarar proven eftersom dom tvingar upp oss 7 på morgonen? känns så ibland.  Usch på skolan! men jajaja kanske skriver mer sen, vi får se, puuss ♥



We Heart It


Tumblr_lj1rappmgk1qed6c4o1_500_large

Anthony_large

312541_160128517407939_100002323748469_328031_829717273_n_large

Tumblr_luntcdtgsc1qeqpduo1_500_large

1385658-8-1325595816887_large

Mysigt

TJA! Kom hem från skolan för ett tag sen. Ligger just nu i soffan med gosingen hugin brevid mig som snarkar. Men han drar väll antaglingen snart eftersom han inte gillar mig. haha kul hund. Såg också att remember me var på tv:n så ligger nog och kollar på den ett tag till. Sen gör jag lite svenska hade jag tänkt. Skriver nog senaree!

Hallå

Tja snyggingar. Sitter i trappen och värmer mig som vanligt med hugin. så jävla skönt, haha har gjort det i några dagar nu. Typ bara det jag skulle skriva, ska läsa och göra lite svenska snart också. Bloggar nog inte mer ikväll utan gör det imorgon, godnatt ♥

Biblioteket

Sitter in the library med mina vänner. Vi ska ha matte snart och sen musik tror jag! Bloggar när jag kommer hem eller senare!

Tumblr_luml3a1pra1r6wk0uo1_500_large

23.09

Kollade på paranormar activity 3 idag med mamma och pappa. Kan säga att jag hoppade till väldigt många gånger! Tyckte den var bättre än 1 och 2:an. Har läst lite i boken nyss och kollar på tv just nu. Men eftersom det inte finns nått roligt att kolla på så lägger jag mig snart. Taggar inför en hel ny skolvecka!.. nej det gör jag inte alls. Längtar bara tills tisdag för då är det skridskor. haha älskar det! sen onsdag för då är det hemkunskap. Hörs imorgon, godnatt ♥


Samsunggg

Tjatar skit mycket om att jag vill ha en ny mobil! den som jag använder nu kan ju nästan vara den tråkigaste och dåligaste mobilen.. eller den är helt ok igentligen. Men en samsung galaxy s2 tackar man ju inte nej till! Den kostar 4000 och jag har 2000. Så ska spara och inte köpa massor med onödiga saker hela tiden. Får ju ibland veckopeng och månadspeng.. så ska spara dom pengarna. Så jävla dålig på att spara, får skärpa till mig nu ;)

Big daddy

Vaknade 12 och blablabla. Ska sätta på en film och ta det lungt. Sen ska jag plugga till engelskan men kan det mesta.. inte så jätte svårt. Ska sedan läsa lite, eftersom vi har fått läxläsning till varje fredag. Vilket känns hiiiimla tråkigt. Läser inte så ofta men försöker ändra på det! Justja, filmen heter Bid daddy. Komedi film. Ni vet han den smarta killen i zack och cody's ljuva hotellliv? Han är iallafall med i filmen fast han är bara 5 år och är såååååååååå jävla söt! haha men ska kolla på den nu. hörs snart

1.48

Fick ett presentkort på 500 till lillaspa när jag fyllde år. Så ska ringa och beställa så snart som möjligt. Tänkte ta ansiktsbehandling. Då ingår peeling, ångmaskin, portömning, ansiktsmassage, brynplock. Sen kommer jag inte ihåg om det var nått mer? Men förstå vad skönt! att få skön skön, ren och fräsch hy efter och så. läängtar som satan. Men nog om det.. ska iallafall sova om en stund så.. godnatt på er som ska sova nu! ♥

Tjaaa guys

Sitter här med felix och isabelle, vi äter godis, skratta och har kul! Isabelle och felix sitter och bråkar om godis. Men hoppas ni får en bra lördagskväll som jag kommer ha! ♥

Fille och belle

Isabelle har kommit men felix har inte.. så vi väntar på han just nu. Vi ska kolla på the strangers, en riktig skräckis!!! fast den är bra har nog sett den 10 ggr. Det äckliga är att det är en verklig historia och att dom inte har hittat dom maskerade personerna än?!

Dag 9 - En bild på din sminkväska

Har två vackra sminkväskor.. den ena har jag ''vanligt'' smink i och den andra så är det massor med annat sminkgrejs!

14 januari

Hat nyss kommit ur från en skön dusch! ska sedan fixa mig för felix och isabelle kommer hit vid 6. Vi kommer väll göra allt möjligt.. ha kul, skratta, och KAOZA såklart haha. Har fixat med albumet hela dagen, alltid kul se det när man blir äldre. Ska fixa klart mig nu, hörs!

har slut på bilder snart..


Soul surfer

Kan nog vara den bästa filmen jag sett.  rekommenderar den här stort! Så sjukt bra!!!!!!

nattis

Ska kolla på elsas värd sen så somnar jag nog. Hoppas ni har haft en bra fredag! godnatt ♥

Dag 8 - En bild på din familj

Hittade bilder på min mamma och pappa när jag satt och kolla igenom alla kort, men orkar verkligen inte sitta och kolla igen alla 40 igen! så det blir ingen bild..

Fredag

okej.. det tog 40 minuter.. hehe trodde det skulle ta längre tid. Men mamma hjälpte till lite också. Ska fixa ett album så därför kollade jag igenom bilderna. Vad händer idag då? ingenting som jag vet än, ska städa mitt rum tror jag.. det behövs! Haha ja juste, det blev strömavbott i skolan. Väärsta stora grejen, haha typ kaooz!  Men ha en bra fredag alla ♥
Skriver seen!



japp

Hejsannn! Fredag idag, längtat! Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem. Har kollat på film och nu tänkte jag gå igenom ALLA våra fotoalbum.. och det är ca 40 stycken ''paket'' (kom inte på något annat ord) med typ 80 bilder i varje. Så det lär ta 12569 år. så vi ses då








21.50

Hej allihopa! Lyssnar på musik, kollar på fejjan, kollar bloggar. Ska snart sova.. tänkte kolla på några gamla filmer. Tröttnar aldrig på sånnahär filmer som eva och adam, ebba och didrik, lotta på bråkmakargatan, sunes jul och aa många andra bra gamla filmer. Haha älskar faktiskt karlsson på taket, tröttnar ALDRIG. Så japp ska kolla lite nu.. och kom på att jag glömde borra tänderna, får jag ju inte glömma nu när jag ska till tandläkaren ;) Godnatt ♥



Dag 7 - En bild på ditt smink


Tja!

Sitter just nu i trappen och värmer mig vid fläkten, väldigt kallt i huset! Åh fredag imorn :D sköööönt. Fast skoldagarna har inte inte varit så jobbiga, har kommit upp bra på mornarna och så. Men det kommer verkligen bli jobbigare sen.. Men nu ska jag fortsätta att sitta i trappen och värma mig!
sorry för uppdateringen btw

Ebba och Didrik

Haha ååh, älskar ebba och didrik. Var så sjukt längesen jag såg det. Kommer ni ihåg?? Ska verkligen kolla på det nu. det är skit bra! och rolig är den också. Haha gillar nän Didrik sjungel och spelar piano, bäst! Nu ska jag kolla.. godnatt ♥



11 januari

Gjort lite engelska och kan lite nu. Är trött, ont i huvudet, förlamad i hela kroppen nästan. Nejdå, men var nyss i duschen och skrubbade kroppen, rakade benen, hårinpackning. Jaa allt! Fick en tid hos tandläkaren, haha bara jag som tycker det smakar gott? det blir typ nån slags smak? haha. Vetinte varför jag tycker det..


Hej

Har kommit hem från skolan och inte gjort någonting blablabla. Kollar lite på America's next top model, ett gammalt repris. men fortfarande bra! Läntar tills på måndagen då Top model Sverie börjar. kl 8 på måndag! TAGGA! hehe vet inte vad jag ska göra sen.. ska göra lite engelska som vi ska redovisa muntligt på fredag, kuuuuuuuul.  Ska kolla färdigt nu så vi hörs snart!





GODNATT

Haha lägg märke till hur fint jag skrev

Ge mig sommar eller en utomlandsresa nuu tack!


Tjenixen

Har duschat och så nu och kommer antagligen inte göra nått speciellt sen, eftersom klockan är halv 10 typ. Kom upp rätt bra imorse faktiskt, även om jag somnade vid 2 ungefär. Imorgon är det onsdag, och onsdagar=hemkunskap! haha läntar alltid till onsdagar bara för att det är hemkunskap. Känns som om jag mest skriver om tråkiga saker men jag måste ju uppdatera ellerhur?!

Mobil

Skulle vara skönt med en ny mobil. Htc wildfire är ju inte den bästa precissss! Skulle bra gärna vilja ha en samsung galaxy s2. Bättre än iphone tror jag? Men ska nog spara pengar ett tag till sen får man hoppas att föräldrarna bidrar lite också, haha! Kanske något stor mobil men äsch skit samma!

Dag 6 - En bild på dagens klädsel

Orkar inte ta någon direkt från kameran så tar det jag har på mig från internet ist :)


Tisdaag

Kom hem för en timma sen ungefär. Åh gud va tråkigt med skola! bara att tagga till sportlovet! Tror det är ca 5 månader kvar tills sommarlovet, sataan vad skönt. Men dricker just nu smoothie som jag gjorde. Gottit. Ska nog kolla på nån serie, jersey shore kanske. Väldigt tråkigt att blogga nu när skolan börjar men bilder och sånt kommer såklart!

Skolan <333333333

Är i skolan just nu och ska ha so. Har nyss haft skridskor, haha fyfan vad kul det är! Kommer inte bli världens bästa uppdatering nu när det är skola. Men vi börjar nu tjaaa så länge
no picturee hehe

Natti

ställt alarm på halv 7, och lägger mig i sängen och kollar på Jag saknar dig, var ett tag sen jag såg den. Godnatt!



School

Skola imorn, redan?! vart har lovet tagit vägen?. Nya betyg, nya prov, nya läxor/uppgifter och allt! Mina betyg nu är bra tycker jag, även om dom där E:n kunde blivit D. men riktigt nöjd är jag! Vet inte hur många veckor vi går nu tills nästa lov. men längtar redannnn. Ska fixa mitt rum lite nu, ha en bra söndagskväll! ♥



Produkter



små



kort inlägggg

skulle bara säga att jag sitter med ansiktsmask och kollar på tv. Haha ett väldigt onödigt inlägg men lägger upp bilder på barndomen snart så ni vet, håll utkik!

9 januari

Hej på er. Har inte kunnat blogga för mitt internet är cp. Vaknade halv 12 och har nyss ätit frukost. Kollar just nu lite repris på the voice sverige, jäklar vad bra det är! Ska inte göra någonting idag, bara ta det lungt. Kommer inte ha så mycket att skriva idag så det blir lite bilder som vanligt. hej så länge!

2:50

Klockan är nu 2:50, och jag som skulle sova 12 eller 1. Bestämmer att jag ska sova en viss tid men tänker sen.. jag måste kolla facebook lite till, och lite till osv. Oops är klockan redan halv 3?! haha. Jag är trött men vill inte sova för jag känner mig pigg. svårt att förklara :D Kollar just nu igenom facebook och sånt man gör när man är vaken kl 3 typ!



en suddig bild på isabelle som sover på spanskalektion! BADGIRL


Justin bieberrr



Sleep well cykelställ ??

Kollar just nu på tv och ungefär 12-1 har jag bestämt att jag ska sova. Så aa.. det blir ett väldigt kort inlägg men har inget mer att skriva. puuss♥
Hittade några rätt så gamla bilder (förra året kanske? mer eller mindre)  på min andra dator. Haha fina tjejer och killar


Hola!

Jag har nästan inget att skriva eftersom jag inte gjort alls mycket idag. Bara kollat på film (the town, sjukt bra!) vart ute med hugin en sväng och duschat. Försöker att lära hugin några fräna trix men nepp, det går inte! ger han alltid extra godis för att han ska gilla mig mera. haha! alltid roligt med en fet hund, nej fet är han faktiskt inte! Skriver väll innan jag lägger mig så hörs snart snyggingar ♥

Långt, onödigt och tråkigt

ALLMÄNT:

Har du pojkvän/flickvän? - nej

Har du haft pojkvän/flickvän 2011? - Nope

Har du kramat någon 2011? - Japp!!

Har du hatat någon 2011? - Hmm aa..

Har du sagt "Jag älskar dig" till någon 2011? - Yes

Är du kär nu? - Nej

I vem? -

Kan du vissla? - Ja det kan jag!

Gillar du att mysa? - Hehe jodå!

Vad har du för ögonfärg? - Vetinte typ grå/gröna

Gillar du någon just nu? - Jadå

Röker du? - Nej

Snusar du? - Nej

Knarkar du? - Nej

Är du kräsen? - Beror på vad :p

Blond/brunett? - Brunett

Stjärntecken? - Skorpion!

Husdjur? - 1 hund

Beskriv ditt hår? - slitet, brunt, tjockt

Vad har du på dig just nu? - trosor, bh, tröja, mysbyxor

Har du något i håret just nu? - tofs

Öl eller cider? - Cider

Saknar du någon just nu? - Aa

Vad är klockan just nu? - 19.05

Vad har du för status på msn just nu? - har inte msn :p

Har du fräknar? - Ja, extra mycket på sommaren :(

Cola eller Cola Light? - Cola

Favorit tv-serie? - Jersey Shore

Vilken är din favoritglass? - Ben and jerrys tror jag

Har du gråtit efter att du varit hos frisören? - nä :D

Blir du full varje helg? - nej!

Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - ja

Kan man få ditt nummer? - nej, hehe ;)

Har du någon gång önskat att du var någon annan? - aaaa

Vänster eller högerhänt? - Höger


TIO FRÅGOR OM KÄRLEK:

1. Har du nånsin varit kär? - Ja, typ

2. Tror du att kärlek finns? - Jadå

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - njae

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja, eller vet inte faktiskt..

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Jag vet inte...

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - haha nej :)

7. Har du nånsin varit kär i någon utan att tala om det för honom/henne? - Nej

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Rädd är jag inte, men tror inte jag vill!

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Hmm... tror inte det :D

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej!


TIO ANTINGEN ELLER:

1. Kärlek eller pengar? - båda!

2. Cider eller öl? - Cider

3. Dag eller natt? - Natt

4. One night stand eller förhållande? - One night stand just nu ialafall!

5. Tv eller internet? - Internet!!

6. Pepsi eller cola? - Bådaaaa

7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Beror pååå ju

9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face

10. Bilddagboken eller Facebook? - Bdb!! nej, fb :)


TIO HAR DU NÅGONSIN:

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Ja

2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - Nej

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Jaaa

4. Har du nånsin hoppat bungy jump? - Nepp

5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Heheh, ja fast små saker, inte typ bilolycka utan tappat glas osv :D

6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nää

7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja !

8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nepp

9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - vetinte

10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Jadå


NÅGRA FLER OINTRESSANTA FRÅGOR:

1. Har du häst? - neppp

2. Har du katt? - nej

3. Har du hund? - ja :*

4. Gillar du ormar? - nje

5. Gillar du spindlar? - naj

6. Röker du? - Nope!

7. Är du oskuld? - Yes

8. Snusar du? - Nej!

9. Har du testat droger? - Nepp

10. Max eller McDonalds? - McDonalds

11. När kramade du någon sist? - Mamma idag!

12. Saknar du någon speciell person? - ja, den frågan har redan vart..

13. Har du svårt för att bli kär? - jaa rätt så

14. När kysste/hånglade du med någon sist? - Vet inte :)

15. Ångrar du det? - Jag vet inte..

16. Är du singel? - Jaaaa

17. När fick du senast en komplimang? - Idag


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? - Nej

Hånglat med fler än 50 pers? - Haha, nej

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Nej

Gjort något riktigt dumt? - Nja inte såååå dumt

Gjort något du verkligen ångrar? - aa

Åkt ambulans? - nä

Gjort nåt olagligt? - cyklat utan hjälm, ihihihi

Blivit polisanmäld? - nej

Slagit ner någon? - Nejj

Skämts över dina föräldrar? - Jaaaa

Skämts över dig själv? - huhu ja.

Sagt jag älskar dig och menat det? - men ja.

Varit kär? - njaa

Är du ensam nu? - ja, eller hugin är här ♥

Vill du ha barn? - kanske !


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - Jag & Isabelle, hugin

Såg dig gråta? - Måste har varit mamma...

Fick dig att gråta? - Jag fick mig själv att småglina när jag åkte på en A-brunn. måste alltid slå mig själv på armen 3 gånger hårt! Vet inte vart jag fått de ifrån, haha!

Du delade en cigg med? - röker inte!!

Skällde på dig? - hugin eller pappa


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? - Nej.

Kramat någon? - Jaa

Pussat någon? - nej

Köpt någonting? - ja

Sjungit? - haha ja

Saknat någon? - yes


Julklappar

Eftersom jag inte hade blogg på julafton så kunde jag inte visa mina julklappar. så tänkte göra det nu.. bättre sent än aldrig! Så fick alltså en ny säng, adidasväska, sköna tofflor och en bok. Och dagen efter massa kläder 


8 januari

heej på er. Ska snart gå ut med hugin en på en långiiis och när jag kommer hem ska jag duscha. Sen kan jag tipsa er om en ''produkt'' som jag använder. Den är faktiskt jätte bra, eller på mig är den det! Jag vet inte om den är bra på er. Men den tar verkligen bort finnar och framtida finnar. Rekommenderar! hugin tipsar också, haha nejdå ;)

Barndomsbilder igeeeen

haha PosarN i röd jacka 

Dag 4 - En bild på dig och någon klasskompis

snodde från caizawidin.blogg.se !


Frukost

Godmorgon snyggingar! vaknade nyss och ska ner och käka frulle. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Sätter väll på någon film eller nått.  bye så länge :)

Goodnight

Ska tvätta bort sminket, borra tänderna och så innan jag går och lägger mig. Lägger mig tidigare ikväll, måste nog göra det eftersom skolan börjar om 2 dagar, ew :( Svenska prov, engelska, hemprov, matte osv. Haha längtar inte till matteproven. Tror inte jag blev godkänd nån gång i nått matteprov, eller jo nån gång. Men ändå så fick jag godkänt i mattematik. Väääldigt glad för det! Men nog om detta, godnatt! ♥

Dag 3 - En bild på en person som du saknar

Saknaaar morfar. Även om jag inte har så många minnen med han så är det jävligt tråkigt att jag inte har nån alls.. ♥
Har ingen bild!

Barndom, haha



PACKA PAPPAS KAPPSÄCK

Haha alltså det går inte! Helt omöjligt! Försökt att säga det 5 gånger snabbt men nej! det går inte. Den som klarar det.. aa då är den nästan värd guld. haha blir så irriterad på sånt här.

Sex laxar i en lax ask
Att få en väska att växa av vätska är svårt
Visst måste Mats sitta sist
Ett kvistfritt kvastskaft

Haha säg dom här 5 gånger snabbt, ganska svååårt!

Hallå!

Kom hem från dollar för ett tag sen. Vi tog en milkshake på donken också! Vet inte vad jag ska göra men sitter just nu och kollar på en film. Blev ett kort inlägg men skriver mer sen! puuss ♥
ni får bilder på sakerna jag köpte på dollar så längee.

7 januari

Godmorgon på er. Vaknade tidigt idag vilket känns väääldigt skönt! Måste vänja mig lite innan skolan börjar. Men drar till dollarstore om ca 2 timmar. Så lägger ut vad jag köpte och så när jag kommer hem. bye :)
Weheartit

Dag 2 - En bild på dina syskon


Elsasvärld

Klockan är snart halv 10 och isabelle drar vid 12. Då lägger jag mig i sängen och kollar på elsas värld. Haha det är faktiskt jätte bra och sjukt rolig! Vi har inte gjort nått speciellt, haft högtalarna på högsta och lite så bara hehe. Imorn som ni vet, så drar jag till dollar så bloggar antagligen då innan jag åker dit. Hoppas ni har haft en bra fredag iallafall, byee ♥
Hugin som bjuder på sig själv!

16:36

Hej igen. Blev inte att åka till dollar så åker dit imorn istället.. Mamma och pappa sticker ungefär 6 idag så äntligen lite ff ! haha. Isabelle kommer hit om en stund och vi kanske ringer felix.. vet inte än :) Ska ner och äta nu, ni får ha en bra fredag allihopa. Puuuss ♥

Dollarstoreee

Hej snyggingar! Åker ut till dollar om en stund, det stänger ju 4 så får skynda mig lite. Skriver antingen när jag kommer hem eller senare, hörs :)

Godnatt !

Lägger mig i sängen och spelar lite wordfeud. Förstår ingenting och det högsta jag har fått är 9, så haha är inte bra! Men det är kul ialafall. Ni vet redan vad jag gjort idag så skriver inte det igen. Snackar också skype nu med lite tjejer och killar. Imorn vet jag inte vad som händer, har inte hänt något kul alls den här veckan. Jäkligt tråkigt lov. Men ska spela lite nu, byeee! :)

Dag 1 - En bild på din facebook profilbild


nom nom nom

Färgade håret idag, men det blev ingen skillnad lite mörkare bara. Jag och Isabelle åkte till vilsta och köpte ben end jerrys. nom nom nom. Vi gör ingenting som vanligt men vi har kul ändå. ;)  vet inte ens varför jag skaffa blogg. Ingen riktig ''bloggperson''  ;)

1-10

Dag 1: En bild på din facebook profilbild
Dag 2: En bild på dina syskon
Dag 3: En bild på en person som du saknar
Dag 4: En bild på dig och någon klasskompis
Dag 5: En bild på dom viktigaste personerna i ditt liv
Dag 6: En bild på dagens klädsel
Dag 7: En bild på ditt smink
Dag 8: En bild på fin familj
Dag 9: En bild på din sminkväska
Dag 10: Något jag älskarDag 1: En bild på din facebook Dag 1: En bild på din facebook Dag 1: En bild på din facebook profilbild

Dag 1: En bild på din facebook profilbild

Dag 2: En bild på dina syskon

Dag 3: En bild på en person som du saknar

Dag 4: En bild på dig och någon klasskompis

Dag 5: En bild på dom viktigaste personerna i ditt liv

Dag 6: En bild på dagens klädsel

Dag 7: En bild på ditt smink

Dag 8: En bild på din familj

Dag 9: En bild på din sminkväska

Dag 10: Något jag älskar

Börjar imorn!

 

 

 


5 januari 2012

Gick upp halv 1, lite bättre än 4 iallafall! Åt frukost nyss och ska ut med hugin en sväng, skönt. Ska färga håret idag också. Det börjar bli ljusareee! Senare ska jag och bellabell försöka hitta på nått. Kanske ringer felix men vi får se. Ska ut nu, heeeej :)

-

Namn: Frida Källberg
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Ingen
Längd: 158 typ
Skostorlek: 38
Hårfärg: Brun
Fräknar: Japp
Motto: Haha vetinteee
Kär? Nej
Önskar du att du bodde någon annan stans? njae
Tänker du på självmord? Nej
Tycker du att du är attraktiv? haha
Dricker du? Nej
Använder du droger? Nej
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? Alla möjliga
Vilken parfym använder du? Nån från dollarstore
Vad är du rädd för? Ormar
Gillar du att tvätta? Ja faktiskt, haha!
Gillar du berg och dalbanor? Japp

Senaste...
Filmen du hyrde
? Har inte hyrt
Filmen du köpte? Beck tror jag..
Låten du hörde: Florence and the Machine - Shake It Out
Låten du laddade ner?  Det vet jag inte
Personen du ringde? Pappa
Personen som ringde dig? Pappa
TV-program du såg? Nå matlagningsprogram

För eller emot...
Långdistansförhållanden? Emot
Utnyttja någon? Emot
Självmord? Emot 
Ungdomar som röker? Emot
Använda droger? Emot
Sex före äktenskapet? För
Köra onyktert? Emot
Förhållanden? För

Favorit...
Låt: Mångaaaa
Sak att göra: Sova, hehe
Sport: Dans
Dryck: Cola
Kläder: Myskläder!
Film: Kollar på så många så kommer knappt på
Bil: Ingen
Serie: Jersey Shore!!!!!!!

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke
? Japp
Gråtit över en flicka? Aa
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Haha nope
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Nej, eller tror inte det ;)

Antal...
Gånger du vart kär
? Haha inga faktiskt, förutom när man var liten.. men då var inget seriöst typ :)
Gånger ditt hjärta brustit? vet inte
Hjärtan brustet på grund av dig? vet inte :p
Tjejer du kysst? Vänner, mamma heheh
Gånger ditt namn varit med i tidningen? 1 gång tror jag :)
Senaste...
Boken du läste? Mietek grocher, väldigt bra faktiskt!
Personen du fick e-mail av? Lärareeee
Personen du fick brev av? Några vänner som skickade ett brev till mig och skrev att det var en kille, för 1286 år sen
Personen du fick sms av? Isabelle
Gången hela din familj åt middag tillsammans? 2 dagar sen
Saken du köpte? Tröja
Vad har du gjort idag? Hos mormor, isabelle osv
Brukar du svära mycket? Sådär.
När stiger du upp på morgonen? Olika! 
Gillar du att slåss? På min bror ja, annars nej 
Vad har du på dig? Sovkläderrrrr :D
Vad ska du göra ikväll? Vet inte
Vad är du allergisk mot? Pollen, gråbo, hassenötter, och typ skalen som brukar va på frukter (ibland)
Var har du ont? Lillfingret :p
Använder du hårspray? Ibland
Kan du stå på händer? Haha nej..
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström.
Salt eller socker? Båda 
Gillar du ketchup? Nja, funkar ibland
Är du glad nu? Jadå
Var du glad igår? Jag tror det :)
Stockholm är... ? En stor stad, haha
Göteborg är... ? En fin stad
Kan du sjunga? Skit grym! eller??? nej :(
Spaghetti eller makaroner? Makaroner

5 januari

Tänkte börja blogga så vi får se hur det gååår, hehe. Men har iallafall inte gjort så mycket idag. Åkte till mormor och fick min julklapp och fikade lite också. Satt fint i magen! Åkte hem och isabelle kom hit vid 8, så hon hjälpte mig med bloggen osv. Just nu sitter jag med datorn på magen och kollar runt på fejjan. Ska försöka somna lite tidigare än 6 ikväll, har vänt på dygnen vääldans mycket :(

RSS 2.0