Jojobaolja

En produkt som jag tycker är grymt bra och är ett värt köp enligt mig. Det är denna olja som heter Jojobaolja. Alltså den är hur jävla bra som helst och det finns inget negativt med den, eller okej den luktar inte så gott men vad gör det? Ett stort tips från mig och kostar runt 100 till 200 spänn, bra pris för att vara så bra som den är. Finns att köpa på olika vårdbutiker osv. Tips tips tips!!
 
Till ansiktet
  • Har du torr och lättirriterande hy så funkar jojobaoljan att använda. Funkar precis lika bra om du har fet hy med acne. 
  • Om du bara vill rengöra eller kanske ta bort sminket så kan du ta oljan på en bommulstuss/pad och dra över ansiktet. Då försvinner sminket väldigt lätt. Och funkar även om du har vattenfast mascara.
  • Ni vet när man får röda acne prickar? Vissa får, vissa inte. Det är alltså små röda prickar i ansiktet som man får om man är känslig i hyn. Då hjälper det att man tar oljan i ansiktet. 
  • Perfekt om du ska raka dig i ansiktet då kanske mest på killar. Tror den borde funka att raka på andra ställen också??
 
Till håret
 
  • Om du är torr i hårbotten så känner du säkert att det kliar. Då kan du ta jojobaoljan och gnida in i hårbotten så återfuktar sig håret. Låt verka en stund för att sedan skölja ur.
  • Om du har slitna toppar så kan du dra igenom topparna med oljan. Helst inte så mycket då det kan se för fett ut. Bäst att göra i nyduschat eller fuktigt hår och sedan föna. Du kan göra det här hur många gånger du vill och det kommer inte att förstöra ditt hår. Eftersom vårat hår blir snabbt slitet på grund av alla stylingsprodukter vi använder till håret.
  • Funkar även hur bra som helst som hårinpackning. Massera in i håret och låt verka i 10-15 minuter och skölj. 
I solen
  • Det finns olika solskyddsfaktor nummer. Min har 3 men det finns som sagt olika! Du kan iallafall njuta att använda den på kroppen i solen!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0