hur snygg är inte bieber


29 februari

Kom nyss hem från herrfallet. Jag & mamma gick med hugin. Det var så jäkla skönt, solen värmde och det var inte kallt alls. Tror jag gick ut en mil på isen :p Men nu är jag hemma och sitter vid datorn. Hörs :-)


28 februari

Var ju somsagt med isabelle idag. Vi gick ute jäkligt länge idag alltså, nästan runt hela arboga. fast inte ens mycket igentligen haha. Vi har inte gjort något annat än gått hela dagen tror jag, inte vad jag kommer på ;-) Kom hem vid halv 11 ungefär och nu ligger jag här i min säng och ska slå på en film. pussgodnatt

älskar vädret

Vaknade vid 10 imorse och åt frukost och sånt. Älskar verkligen vädret ute, trodde snön skulle vara kvar ett tag till eftersom det snöade igår. Tur att det gick bort iallafall! Vet ante vad jag ska göra idag riktigt, kanske Isabelle eller nått? :-) Vill iallafall ut när det är såhär fint. Lyssnar på musik och fixar mig, för vad vet jag inte :ppp Haha men skriver sen. pusshej.

22:31

hejhej! Kollar just nu på äkta människor för jag glömde kolla på det igår. Har inte gjort något speciellt idag, bara setat vid datorn. Ska va med isabelle imorgon iallafall, tror vi ska sooova men får se hur det blir med det! :-) Ska kolla färdigt på det sista som är kvar och sitter nog vid datorn ett bra tag efter det. Vet att bloggningen är skit dålig, men kan inte lova att jag kommer bli bättre i veckan eftersom det är lov. puussheeej



Musik

Tja på er tjejer och killar. Härlig väder ute, njuter som bara den! Får hoppas det blir såhär fint hela veckan :-) Vet iallafall inte vad som kommer att hända idag, tar dagen som den kommer. Lyssnar på musik och prövar en massa kläder som jag knappt användt ;-) Men vi ses ju!


Just nu


stan

drar ut till stan nu med isabelle, hörs när vi kommer hem :-)

Sol

Känner verkligen som att våren är här, sol och aa as skönt väder ute. Och all snö är booorta också! Ska va med Isabelle senare, och mina föräldrar drar vid 6 och äter någonstans tror jag. Men vi hörs om ett tag :-)

 


23 februari

Hej på er, vet att jag är väldens dåligaste på att blogga. Men passar på nu.. vi sitter i biblioteket och vi ska snart ha spanska och efter det slöjd. Slutar 20 i 3.  Åhh imorn är det freedag, lov ♥ Berättar mer om vad jag ska göra imorgon så tja så länge :-)

20 februari

Hoppas ni fattade att det var en oseriös frågestund som lina och lite mattias gjorde. ska fista dig i rumpan? haha lina. Märkte även att lina uppdaterade min blogg och la ut en bild på er två, fy vad fula ni är alltså :-) Det är bara att respektera att vissa föds vackra och vissa föds... mindre vackra. hihih. Skoja, alla är fina på sina sätt :p Haha vad babblar jag om... lite trött så vi höres imorn !
fint plåster
image description

efter 5 dagar är jag tillbaka

Hallå hallå! längesen va? haha jag vet, men har inte haft lust att blogga för jag känner att jag inte har något vettigt att skriva om. Men imorgon, då kommer jag börja uppdatera! Då får ni lite koll på läget iaf :-) Biologi och spanska prov är det som gäller denna vecka. Biologin kan jag helt nu men spanskan har jag inte börjat med än. Så jäkla mycket på spanska, döööö. Får stå ut 4 dagar till sen loooooovv. såklart man längtar :-)

She´s alive !

Eftersom att inte frida har uppdaterat på fem dagar så får väll jag göra det! Har faktiskt ingenting att skriva om men nu vet ni iallafall att hon lever !

15 februari

Kollar igenom allt vi ska ha till biologi prover på onsdag. Har setat med det rääätt länge nu så ska bara sega i soffan resten av kvällen. Blir mycket plugg i veckan så ni får räkna med dålig uppdatering :-)


Hkk


Biologi

Rubriken säger det mesta. Biologi, sex och samlevnad. härlig lektion vaa?? haha nej men hörs senare, bye guys :-)


English

Tog världens godaste äpple, saftigt och knaprigt. Pluggar engelska nu och kollar på Adam live. Hörs :-)


paradise hotel

Jag har kollat på paradise hotel heela dagen, så därför har jag inte uppdaterat. Har kollat på 20 avsnitt idag, vaknade vääldigt tidigt :-) Ska göra engelska idag, prov imorgon ju. Usch blir alltid lite nervös och sånt när vi ska ha prov. Men det är bara att börja vänja sig, inte sista gången vi ska ha prov ;-)

goodnight

haha jääklar va kontoret va bra, roligt var det också! någonting jag kommer se varje söndag ;-) Nu kollar jag på timeout, ännu ett roligt program! Går väll och lägger mig efter det. Vet fortfarande inte om jag ska till skolan, fortfarande blåsor i halsen, freesh :pppp Godnatt ♥

inte alls skönt, nejnej :(

20:00

Umbro myströjan är på. Osminkad och ny duschad är jag också som ni ser. Blandade en skit god dryck, tranbärjuice och apelsinjuice. Blir som en drink typ. Haha såklart jag tar vinglas till det :-) bu börjar kontoret. Vi hörs!

 

 


2 min & 40 sek

image description
Nyss dushat. Duschade på 2 minuter och 40 sekunder! ooooohh cool tjej jao. Haha men det ju är ganska snabbt, right? :-) Har pluggat och nu väntar jag tills klockan blir 8 då Kontoret börjar. Det är med Björn Gustavsson och några fler komiker. Så den ska nog bli bra att kolla på alla tråkiga söndagar. bye!

17:39

Haha så avundsjuk på DIG caiza, din jävel som får åka till USA! ♥ och vara i Chicago en stund. Att åka till usa är ju en dröm liksom, 2 veckor är underbart. Själv ska jag vänta typ 8 eller 9 månader innan jag ska utomlands. Får hoppas tiden går fort ;)

Har inte gjort engelska än, jag orkar inte. Men jag kan ju nästan allt så jag behöver inte oroa mig såå mycket iallafall :-) Skulle vara skönt att få ett C på ett skriftligt prov eller B. Eller varför inte ett A? njaa så bra kommer det nog inte bli.
Alltid bra med cykelhjälm, visst? :-)

lov

YES, klar men spanska bajs keynoten nu, känns härligt haha. Skriver om ett choklasmuseum. Blir engelska nästa nudå, mindre roligt ;-) Och snart är det lov hörrni! :D satans vad skönt eller hur? :-) Tycker jag iallafall, fast det är inte så långt lov, 1 vecka bara. Men hellre det än mindre.

rip Whitney Houston
googleee

Dag 1- Presentera mig själv + en bild på mig

Jag heter Frida Sofia Källberg, som nästan alla vet. 14 år är jag iallafall och får presenter den 1 november. Jag har gått i dans i nästan 12-13 år och vet fortfarande inte varför jag har slutat. Ida hatar mig för det. Ehm aa vad finns det mer att säga.. haha. Jag älskar mina fina vänner och min familj såklart & gillar att umgås med mina vänner. Själv tycker jag att jag är envis och blir skit lätt irriterad, haha fråga isabelle. Ellerhur isabelle? :-) Jag är också jätte rädd och ganska petig när det gäller min dator och andra saker. Om typ nån nuddar den lite hårade än vad den borde göra så tror jag den ska gå sönder. haha japp.  Jag ger heller inte så lätt upp om ni förstår vad jag menar :-)  Jag vill få bra betyg i skolan och tycker faktiskt att det går väldigt bra för mig. Stolt över nästan alla av mina betyg. Jäklar vad jag är duktig på att presentera mig själv känner jag :ppp haha tack och hej ;-)

Spot stress control & Exfoliating cleanser

image descriptionimage description
Dom här två är skit bra, på mig iallafall ;-)
Spot stress control - Rengör ansiktet, man blir mindre oljig och blank, hjälper att ta bort finnar. Innehåller grönt te och gurka och kan användas varje dag :-)
Användning - Ta en bomullstuss och stryk över ansiktet, inte över ögonen! Man ska inte skölja efterråt utan smörja sig med en återfuktande kräm.

Exfoliating cleanser - Haha det står faktiskt ingenting på det typ. Mamma köpte det när hon var på typ nått slags ''möte'' eller en ''träff''. Det var en utställning typ. Så var det massor med Aloe Vera och sånt.
Den innehåller Aloe Vera och det är ju bra för huden och tror håret till och med? Den gör så att man inte blir så torr och rengör huden på djupet och blablabla ni vet ;-) Det känns som om man smörjer in en hudkräm i ansiktet för det blir ingen skum eller tvål eller någonting. Men aa en rengöring till ansiktet helt enkelt :-)
Gillar Aloe Vera, köper drycker och allt!


Plugg söndag

Härlig det är att vakna upp när solen skiner och fint väder ute, ellerhur? :-) Vaknade vid halv 11 idag och har ätit frukost. Dagen kommer bestå av plugg
, precis som en vanlig söndag ;-)


natt

okej... apflickorna kan vara den konstigaste filmen jag sett. Det hände ingenting i filmen och haha aa skit speciell! Imorn är det söndag och då blir det plugg plugg och plugg, häärligt! nej men är väldigt trött nu och ska sova snart :-) Och kom på att jag inte la upp Dag 1 idag, får göra det imorgon. godnatt på er ♥

Loreen

Kollade på melodifestivalen, brukar inte va så himla bra låtar där förutom Loreen och Ulrik Munther. Har aldrig gillat Ulrik så där väldans mycket men den här gången var han faktiskt bra!  Älskar Looren, himla bra :') haha. Har nog skrivit det här i varje inlägg idag, men ska kolla på filmen som jag laddade ner, gjorde aldrig det förut. Men nu ska jag deet. Filmen heter apflickorna, kanske inte bästa filmen men vi får se.  bye

Melodifestivalen

Bilbälte är alltid bra att ha på även om bilen står stilla! ;-)
image description

Så nu äntligen är filmen nerladdad. Ska kolla på den nu. Det blir nog min kväll, ska kolla på melodifestivalen också :-)

she's the man

Såg att en film var på tv, She's the man. Haha den är skit bra, rolig är den också. Plus att en skit snygg kille är med också ;-) Ni måste se den, ni ångrar er inte!! Har inte laddat ner någon film än men ska göra det snart. hörs och syns :-)

Hejjjjjjjjjjjj

image description

Klar med spanskan, bara så ni vet ;-) Har duschat också och ligger i sängen och kollar på tv. Ska nog ladda ner en till film idag så jag har något annat att göra än plugga! Jag hoppas jag blir frisk innan måndag, vill inte smitta halva skola, synd för er om jag gör det, haha :-)


engelskaa

Kollar på tv samtidigt medans jag pluggar engelska. Kan jätte mycket nu faktiskt, tror jag. Kommer väll gå skit dåligt på provet bara för det. Vi ska ju ha härförståelse, läsförståelse och nån skrivuppgit med kapitlerna vi håller på med. Tagga :ppp Men känns ändå skönt att jag kan en hel del :-) Men vi syns snart!
suddig tråkig bild!

tråkigt inlägg

Hittar inte mina engelskaböcker, hur ska jag kunna plugga till provet då? panik! Engelska prov på tisdag :( jaja får väll göra spanska då. jäkla bajs, hejdå

elsa

Kollar på Elsas värld nu eftersom jag glömde göra det i torsdags och fredags, hörs snaart

yeah i like how i feels


mors

vaknade vid 11 pga farmor och farfar kom. Men dom drog ganska snart igen, de ville bara hälsa på hugin typ. Har ätit frukost och kollat på tv. Ska plugga engelska idag och spanska såklart. På en lördag sitter det fint att plugga ja :pppp Alltså min halls tar död på mig, orkar inte. Det gör sviiin ont. Gillar inte lördagar egentligen, tänker bara på att det är söndag imorn.

i know, bild från arkivet hihih

ni bryr er ja :pppppp

Tänkte, eller jag ska köpa den. Klickar nog hem den om några dagar.  Skit snygg ju och bra till när det inte blir lika kallt ute heller. Vet att typ halva Sverige kommer ha sånna här, men äsch det skiter jag i. snygg är deeeen. Blir nog blå eller brun, fast det är ju bara de färgerna som finns :p 500 är nog värt det!


bättre

Tänkte ladda ner en film, tror jag har laddat ner 100 filmer nu på datorn. Kommer få lämna in den i 2 veckor när dom tar stick prov antar jag. Men som sagt.. laddar ner en film, vet inte vilken ännu, och sen somnar jag nog :-) Min hals och jag också för den delen, börjar kännas bättre. Har inte lika ont längre som tur är! Har setat med hugin den senaste timmen och gjorde lite tricks och sånt, han är faktiskt riktigt duktig.. han har ju faktiskt vunnit ganska många tävlingar och sånt. haha menar inte att jag skryter ;) Jappjapp ska leta efter en film nu så godnatt på er snygginar ♥
image descriptionimage description

Qx Gaygalan

Kollar på Gaygalan och äter vindruvor. Så ja det blir min kväll än så länge iallafall :-) Bloggar nog senare, heeej!
image description

soppa

Gjorde ordning lite soppa, kan vara skönt för halsen tänkte jag. Har ätit så mycket alvedon idag känns det som. Haha ni vill nog inte veta vad det är för soppa, ganska annorlunda. Men ska somsagt äta det sen vilar jag i soffan och kollar på tv, kommer nog göra det resten av kvällen. Kommer kaanske lägga upp barndomsbilder senare, håll utkik :-)
bild från arkivet :ppppp

1 - 10

Börjar kanske idag eller imorn :-)

gäsparN :-)

 

image descriptionimage description

Vet inte om jag ska gå ut med hugin eller inte, tänkte på att det är så kallt och jag har ont i halsen. Hatar att bara sitta inne när man är sjuk, men vi får se hur det blir med det :-) Tänkte hoppa i badkaret, egentligen så det inte så skönt att bada i badkaret. Om man inte har ett stort badkar med typ bubblor och allt. Men det brukar se så mysigt ut när personer lägger upp bilder på badkaret med ljus och massa skum. Men sen när man väl lägger sig ner så blir det bara jobbigt efter ett tag ;) hehe hejsvejs

 

 


15:27

image description
Kollar på tv just nu och hade faktiskt tänkt att plugga, antingen engelska eller spanska keynoten. Är inte klar med keynoten på långa vägar.. men hinner nog göra klart den! Vi kollade ju på en teater igår och jag fattade ingenting, tror inte det var så många som förstod nått. Själv tog jag och matte en sovstund ett tag, riktigt rolig teater det där! :pp Kan vara den mest tråkigaste fredagen idag, vem pluggar på en fredag? jo jag såklart. haha såg caiza och linus på väg hem från vårdcentralen, kul att se hur fundersamma dom såg ut och bah: vem fan är det där? sen såg dom, hehe :-)

Vårdcentralen

Åkte till vårdcentralen nyss och dom sa att jag hade virus och sånt, men det skulle gå över om några dagar :-) Väntar i bilen mesans mamma är inne på netto och ska köpa mat tills ikväll! Ska faktiskt plugga idag eftersom jag inte har något bättre för mig...


Wallpapers Beach Paradise All Wonderfull 419520 1600x1200

ladder 49

Hahah asså varför ska alla lägga ut fula bilder på mig? har jag gjort er nått eller? :( eller aa det har hänt 2 gånger men ändå!  Felix.. hoppas du brinner i helvetet hihih :-)


Kollade nyss på Ladder 49, fy vilken bra film. Jag och mamma bölade som två små barnungar. Rekommenderar den verkligen kan jag säga! så jäkla sorlig. Gillar typ sånna här slags filmer ibland, vissa är riktigt bra! Kanske inte verkar så bra på trailern, men jag lovar det är den! Ska också till doktorn kl 2 så de får kolla min hals.



sjuk igen

Irriterande att bli sjuk när man har prov och att det är på en fredag! Kommer bara sega och kolla på film hela dagen antar jag, för att vila upp mig lite grann. Té eller varm oboy kommer jag säkert dricka. Nässprey kommer vara vid min sida hela dagen och halstabletter och alvedon också. Kommer uppdatera bra idag, lovar! Hoppas ni får en bättre fredag än vad jag kommer få iallafall, loove♥

het bild

Before i die...


22:57

Kollade nyss på the river, haha inte var det som paranormal activity iallfall. såklart rasmus ska överdriva. Va typ om en pappa dom hade försvunnit i en djungel och nu letar familjen efter han och det händer massor med saker. Den var faktiskt bra, väldigt se värd. Kommer nog följa den :-) Lovisa är sjuk imorgon också så det blir inge filmkväll men det blir väll nästa helg! hoppas jag. Har skit ont i halsen och känner mig ganska hängig men det blir nog bättre. Ska till doktorn så dom får kolla halsen och så. godnatt fina ♥ 

the river

image description
Ska kolla på The River nu, eller om 10 minuter. Rasmus sa att det var ungefär som paranormal activity fast i en serie. Så vi ska kolla på den snart och SEN sover jag. Känner att jag börjar bli förkyld igen :( hoppas det går över så snabbt som möjligt. Serien börjar 5 i 10 :-) Kom också på att jag inte läst den där boken sandor slash ida (slyndor slash slida) bajs bok. Hehe hörs kanske senare eller imorgon!

4 eller 3??

hejhej på er! har pluggat idag och kan nästan allt till provet på tisdag :-) Ska bara göra den där jäkla spanska keynote, då jag skriver om chokladmuseum. Blir aldrig klar med den! men tror jag blir klar med den nästa vecka iaf, vi ska ju visa upp den då ;) Ska börja lägga upp lite bilder när man var mindre och så för att liva upp bloggen en aning bara. Imorgon är det freeeeeeedag, härligt som vanligt.

Ska kanske kanske åka upp till lovisa och ha en liten filmkväll men vi får se hur det blir eftersom lovisa är sjuk den slynan ♥ hehe ja justja, matteprov imorgon dåå, taggad?, nejnej :ppppp ligger 1245876110 kapitel bakom så får räkna med ett omprov. Matte kan ta sig, kan ju faktiskt en del men inte tillräckligt. Jappjapp ska sova snart hade jag tänkt, hörs och syns!!




23:39

HÄR GILLAR VI ENGELSKALEKTIONER!
image description
Haha kommer ihåg när man var liten, eller aa yngre. Man hade bilddagboken eller en blogg eller något. Så la man upp en bild som man tyckte va skit snygg och sånt, så skrev man ''ful bild'' ''usch'' ''gammal ful bild'' ''bjuder på en ful bild'' osv. Man var jätte nöjd med bilden och ändå så skrev man ''ful bild'', konstigt! Kommer också ihåg när man hade handen längst ner på håret på kort, fast det var inte så himlaaaaa längesen egentligen :p Någonting jag låg och tänkte på nyss. ni kommer nog också ihåg! Ska sova nu iallafall och imorgon blir det plugg plugg plugg all day long! byee

glömsk

image description

Alltid ska jag glömma spanskaglosorna, ALLTID! är så jäkla glömsk när det gäller spanska glosor. Har glömt dom hela förra terminen och trodde att jag skulle bli bättre på att komma ihåg det den här terminen. Men icke sa nicke! blir väldigt väldigt arg, haha åååh. Dom är till imorgon så får plugga dom på lektionerna som vanligt! ;-) Inget ni kanske bryr er något om, hehe :-) Hoppas jag kan fixa mitt gymkort denna vecka eftersom mitt har gått ut och har varit det ett tag nu. skönt att gymma! Tänkte bara skriva något eftersom bloggningen går bajs. pusselipusspusselipussiluss

22:32

Bloggningen går väll sådär va??

Har gjort lite plugg idag och sånt tråkigt annars har jag duschat och njutit av att vi har varit lediga :-) Skola imorgon såklart och vi ska på nån typ teater om andra världskriget tror jag. Snart helg också, här går det fort! Kollar på Facebook nu men ska nog lägga mig snart :)


tråkigt inläggggg kl 0.09

Har inte ätit något idag, förutom två småååå korvar i skolan. Och så kollar man igenom de här bilderna liksom, såklart man blir sugen när man är hungrig. Längtar till sommaren då man äter glass i det soliga och varma vädret vid typ vattnet och allt! Kollar igenom 100 bilder till sen somnar jag nog. haha matblogg nästa. byee!

7 februari

image description
Fyfan vad skönt att vara lediga imorn, men ska ändå plugga och allt sånt skit också men det är bara engelska och spanska. Engelska prov om 1 vecka. Spanska och biologi prov om 2 veckor. Matteprov på fredag. HÄÄÄRLIGT GRABBAR!!! Ska nog kolla på lite pogram på datorn en stund till. Är verkligen jätte trött!. Har inte så mycket att skriva men vi hörs ju imorgon :-)

inget att berätta om så ni får en lista! ( listan blev bajs när jag skulle kopiera den så ni får stå ut!)

  1. Hur gammal är du om 5 år? 19 typ
  2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Typ alla i klassen
  3. Hur lång är du? 158, är inte säker
  4. Vilken är den senaste filmen du sett? soul surfer
  5. Vem ringde du senast? Lina
  6. Vem ringde dig senast? Mamma
  7. Hur löd det senaste sms:et du fick? ''pucko''
  8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa :)
  9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? inget!
  10. När såg du senast din mamma? för två sekunder sen
  11. Vilken ögonfärg har du? grå, gröna
  12. När vaknade du idag? halv 7
  13. Vilken är din favoritjulsång? Ingen aning
  14. Vilken är din favoritplats? på en strand någonstans utomlands
  15. Vilken plats föredrar du minst? skolan, dass
  16. Var tror du att du befinner dig om tio år? vet inte :-)
  17. Vad skrämde dig om natten som barn? monster i garderoben eller undersängen. Var också väldigt rädd för anki. Ni vet anki och pytte?
  18. Vad fick dig verkligen att skratta sist? när matte öppnade en ''burk'' ochdet flög ut en snopp, hihi
  1. Hur stor är din säng? 1.20
  2. Har du stationär eller bärbar dator? Båda!
  3. Sover du med eller utan kläder på dig? I'm so naked! nej en tröja
  4. Hur många kuddar har du i din säng? 2 och ibland 3
  5. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota, eller strumpor
  6. Är du social? Jadåå :D
  7. Vilken är din favoritglass? piggelin är gott och ben and jerrys är också gott ;)
  8. Vilken är din favoriträtt? grillat kan vara det godaste!
  9. Tycker du om sushi? Aldrig smakat 28. Tycker du om kaffe? haha aldrig,
  10. Vad dricker du till frukost? nån juice eller Aloe Vera
  11. Sover du på någon särskild sida? olika men mest vänster
  12. Kan du spela poker? Nä
  13. Tycker du om att mysa/kela? Absolut!
  14. Är du en beroendemänniska? njaa, beror på vad det är. men oftast inte.
  15. Känner du någon med samma födelsedag som din? känner inte men vet en :-)
  1. Vill du ha barn? Ja eller jag vet inte faktiskt. ändrar mig hela tiden på det men ja
  2. Kan du några andra språk än svenska? Japp
  3. Har du någonsin åkt ambulans? nä
  4. Föredrar du havet eller bassängen? Havet såklart!!!!
  5. Vad spenderar du mest pengar på? Typ kläder..
  6. Äger du dyrbara smycken? Ja, eller inte världens dyraste precis ;-)
  7. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Top model, äkta människor, paradise
  8. Kan du rulla med tungan? jaa
  9. Vem är den roligaste människan du känner? alla
  10. Sover du med gosedjur? nä
  11. Vad har du för ringsignal? en låt från mobilen
  12. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja det har jag
  13. Vad har du närmast dig just nu som är rött? min bh
  14. Flirtar du mycket? who knows? ;) ;) ;) ;)
  15. Kan du byta olja på bilen? Haha, neje
  16. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nonononono
  17. Vilken var den senaste boken du läste? Sandor slash Ida
  18. Läser du någon dagstidning? Nej
  19. Prenumererar du på någon tidning? Nope
  20. Dansar du i bilen? all the time, eller när en riktigt bra låt är på så dansar jag
  21. Vilken radiostation lyssnade du på senast? vet inteeee
  22. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? engelska glosor
  23. När var du senast i kyrkan? Skolavslutningen
  24. Är du lycklig? jahaaadå :)

Jädersbruk

Skrev ett inlägg när jag och issa satt och åt på ågården men glömde publicera ;) vi tog macka och tog 5 glas te typ. Efter det gick vi runt jädersbruk, fyyyyy vad jobbigt det var, kallt och jobbigt! Men iallafall så har jag gjort klart svenska novellen nyss så nu är det bara engelska och spanska kvar :-) har skot ont i ena benet så det är sjukt.. Känns som om jag klagar något så ska nog sova nu, puss

Vi hitta en mus på vägen :(


Ute

Nu går vi ute i det skit kalla jobbiga vädret. Jag och Isabelle sket i att ta med hundarna så vi blir utan. Vi ska gå väldigt långt och sen så ska vi äta någonstans, hörs :)


Friluftsdag

Fan vad jobbigt. Jag trodde mina inlägg kom fram?! Tydligen inte, gjorde 3 inlägg idag men dom kom tydligen aldrig fram åååh. Jaja... Har pluggat sen kl 12 imorse, KLOCKAN 12 JA. Gjorde klart min so och lite annat plugg. Imorgon är det friluftsdag och vi ska gå ut med hundar på förmiddagen och sen gå runt jädersbruk på eftermiddagen. Så det blir mycket gå imorgon. Men det går nog bra :-) hörs imorn!


Lördagskvällen


Kläderna

Kläderna jag köpte

Isabelle ska duscha sen kommer hon hit, ses


Hem

Är på väg hem från Eskilstuna och kom hem med 2 tröjor. Lägger ut bilderna på kläderna senare :-) köpte en AloeVera dryck som faktisk var god. AloeVera är bra för huden och sånt ju. Vi åker förbi överskott och kollar på skorna vi la undan. Vet inte om jag ska ha dom eller inte.. Men vi hörs senare :-)


22:58

image description
Kollar på Elsas värld och spelar tempelrun när det är reklam. Är verkligen jätte trött så lägger mig nog snart faktiskt. Vet inte hur det blir med tunapark imorgon för mamma ändrade sig visst helt plötsligt, alltid ska det bli såhär ;) hoppas vi åker ändå! Men aka kolla klart nu. Godnatt, puss

The voice sverige

Kollar på the voice sverige och äter fruktsallad. Ska slå på Elsas värld senare :-) det var nog inget mer jag hade och säga!


Fruktsallad

Ska göra fruktsallad nu och sätter mig vid tv:n efter den är klar :) bild kommer på fruktsalladen


-



19:11

Ligger i sängen vid Facebook och kollar på typ instruktioner och allt sånt till iphonen annars inget :) tände lite ljus också för det är himla kallt här alltså!
image descriptionimage descriptionimage description

Inga planer

Hej mina läsare :-) Har inga planer för idag men det kanske kommer. Imorgon ska jag till tunapark och shoppa lite iallafall :) Jag var på överskott idag och tänkte köpa ett par skor, men var lite osäker på dom så vi hängde undan dom tills måndag! Sitter vid datorn nu och kommer nog göra det ett tag till


21:32

Har gjort det jag skulle ha gjort idag men har bara läsandet kvar. Fredag imorgon och jäklar vad veckan går fort! Snart lov igen om ungefär 2 veckor, skööönt! Är verkligen skit trött så lägger mig direkt efter jag har läst :-)
image description
Snodde kepsssenn ett tag!

hejhejhej

image description
Bloggade typ inget igår för jag glömde hehehe förlåt igen. Kommer inte uppdatera mycket alls idag heller för jag har fullt upp. Jag ska göra SO, spanska, svenska, läsa och engelska men ska försäka slänga in ett inlägg någon gång iallafall. Kom hem från skolan för ett tag sen och har duschat. Tänkte göra lite spanska nu så hörs :-)

Hemkunskapen


Hur blev det med att sova?

1. Hur gammal är du om fem år? 20, nästaan

2. Vem var den sista du träffade? Mamma, eller jag vetinte riktigt

3. Hur lång är du? vid 1.58 kanske??? har ingenaning

4. Vilken var den senaste film du sett? soul surfer

5. Vem ringde du senast? Pappa

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? hemligt, skoja hihihi. Det var till lina och det stod: Bibliotetek

7. Var är dagens planer? klockan är 12 så igentligen sova

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos

10. När såg du senast din mamma? Två timmar sen kanske :-)

11. Vilken ögonfärg har du? Vet inte, kanske blå, grå, gröna, gula, orangea, rosa, turkosa. haha nej men vid blågråa ungefär!

12. När vaknade du idag? 12

13. Har du någon gång hittat en katt? ja

14. Vilken är din favoritplats? Egypten

15. Vilken plats föredrar du minst? dass :p

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett hus i LA skulle vara skönt!

17. Vad skrämde dig som barn? människor med ansiktsmålning, som alltid skulle hälsa på barn.

18. Vem fick dig att skratta senast? det var väll någon i familjen

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? haha vad är det

20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda!

21. Sover du med eller utan kläder på dig? nästan alltid med tröja

22. Hur många kuddar har du i sängen? ibland 2 ibland 3

23. Hur många landskap har du bott i? ett

24. Har du någon gång spytt på fyllan? mm

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota, eller på sommaren ja!

26. Är du social? ja för det mesta tycker jag :-)

27. Vilken är din favoritglass? piggelin eller ben and jerrys

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? åka utomlands och köpa väldigt mycket saker såklart!

29. Tycker du om Kinamat? Jaaapp!

30. Tycker du om kaffe? nej usch

31. Vad dricker du till frukost? kommer inte ihåg vad den heter, men det är nån röd slags bär dryck!

32. Sover du på någon särskild sida? nja. sträcker ut mig mycket när jag ska sova ;)

33. Kan du spela poker? nepp

34. Tycker du om att mysa? jaadå :D

35. Är du en beroendemänniska? det beror på vad

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, eller känner och känner. jag vet en som gör det

37. Vill du ha barn? ja eller kanske

38. Kan du några andra språk än svenska? ja

39. Har du någonsin åkt ambulans? nä

40. Föredrar du havet eller en pool? havet är det bästa!

41. Vad spenderar du helst pengar på? hehe det som är viktigast tror jag

42. Äger du dyra smycken? Jadå

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? tuggummi

45. Vem är den roligaste människan du känner? Många av mina vänner är roliga!

46. Välj ett ärr på din kropp? jag tror jag har ett i pannan, vet inte

47. Vad har du för ringsignal? nån iphone signal

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Japp det har jag

49. Flirtar du mycket? ;) ;)

50. Vart togs din profilbild för din blogg? hemma i mitt rum

51. Kan du byta olja på bilen? nä

52. Har du fått fortkörningsböter? flera gånger... nej det har jag inte!

53. Vilken var den senaste bok du läste? sandor slash ida

54. Läser du dagstidningen? nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej

56. Dansar du i bilen? om en bra låt är på :D

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? det vet jag inte!

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Något om hemkunskap iallafall

59. När var du i kyrkan senast? när vi fick se våra slutbetyg, kommer inte ihåf när det var

60. Vilka personer utmanar du? dom som inte är föööör starka!


RSS 2.0