00:27

Nu var alltså julafton slut och har faktiskt haft en bra dag. Farmor och farfar kom som sagt hit vid 2 och vi åt och öppna julklappar. Pallar inte ta kort på allt nu så fixar det imorn om jag ens orkar då haha. Nu på kvällen har jag gått runt i min nya cozycozy tröja och bara tagit det lugnt, kollat på tv, fb osv. Blir alltid så himla rastlös på julafton, taggar bara till julklapparna sen släpper det. Då vill jag bara sova haha, borde jag skämmas eller. Ska tvätta bort sminket nu innan det är time for bed. Imooooorn vet jag inte vad jag gör men det får vi väl se då, nattiiii!
 




 

God jul!

Som ni ser så fixade jag headern på bloggen, behövde lite förändring. Blev inte så jävla lyckat haha men det får duga tills jag orkar fixa en ny. Jajaaa, vaknade halv 11 imorse och började göra i ordning mig lite för kl 2 kommer farmor och farfar hit. Har öppnat lite julklappar och är så nöjd så. Kan ju kirra kort på allt jag fått senare, kan ju va lite roligt maybeee. Har inget mer att säga och skriver senare idag om jag kommer ihåg, ha en bra dag :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

marieberg

Hej, kom nyss hem från Örebro. Följde med mina föräldrar dit vilket var oplanerat, dom skulle fixa de sista julklapparna så hänkade på för behövde lite små saker. Det var såååååå mycket folk på marieberg, allt var slut och inga snygga kläder fanns. Det sög. Va så skönt att komma hem och hittade iallafall en tröja och lösögonfransar. Blåste asmycket också, såg ett barn som flög iväg bakåt haha stackarn. Senare ikväll ska jag träffa Lina en snabbis, mer vet jag inte. Kollar just nu på tv och ligger i sängen, väntar på att maten e klar för jag hungrar ihjäl. hööörs :-)
 
 
 

16 december

Gissa vad jag gör?? Pluggar:pp Intressant osv. Men med lite ljus, skön soffa och musik så går det faktiskt rätt bra. Engelska och spanska är det jag gör just nu men ska snart ge upp. Det mesta sitter känns det som och ph börjar om 10 minuter och det vill jag verkligen inte missa. Det enda som får mig att va vaken 1 timme extra 3 gånger per vecka. Får se om jag tar fram lite samhällsanteckningar efter paradise hotel. Jaa ni bryr er så mycket sååå :-) Men what to do om det enda man gör är att plugga om dagarna, då finns det ju nästan bara det att skriva om haha. Tråkigt men så är det ju faktiskt. Hörs säkert imorn, puss 
 
 

Sunday

Möblerade nyss om mitt rum, det är as svårt för jag har 6 stora jobbiga möbler som knappt går att ställa nånstans. Det blir liksom aldrig bra. Plus att mitt rum är litet, har snett tak och väggarna är cp. Skit rum haha. Meen spela roll, bara ett rum som jag sover och pluggar i ändå så. Förutom det så har jag inte gjort så mycket idag. Vaknade runt halv 11 men låg kvar i sängen till 12 och gick ner för att fixa frukost. Duschat har jag också gjort och sen har jag bara för det mesta tagit det lugnt. Gått runt osminkad i mjukiskläder och njutit haha, de eee sååå skönt. Eftersom det är söndag idag och en ny vecka imorn så ska jag plugga, like alwaysssss:)) 
 
 

Fredag-lördag

Aaa heej:)) Tänkte berätta lite om helgen nu innan jag tar på en film med hundsällskap, mysis. I fredags gick jag i skolan till kvart i två. Gick hem och tog det lugnt ett tag, käka lite osv innan jag drog till Mårten nångång vid 7. Jag sov kvar där och gick hem runt halv 1, de va kallt jaaa. Men skönt också faktiskt. Gick till Lina när jag var på väg hem och stannade där i 2 timmar ungefär, drack varm oboy och snackade. Seeen gick jag hem och kunde äntligen duscha. Frös jätte mycket eftersom de va hur kallt som helst ute, så det var så skönt såå med en varm dusch. Tog på mig mysiskläder och gjorde inget speciellt. Senare vid 7 åkte jag och Sanna till coop för att handla godis, va hos henne och kolla på film, åt, tog det lugnt..typ det :-) Nu ligger jag i sängen och tänker inte röra mig ifrån den, den e gosig just nu haha. Är verkligen skit trött för min vecka har varit stressig. Behöver lov :(( Nästa vecka kommer också bli rätt stressig då jag har typ mer plugg än vad jag förväntade mig. Jag som trodde det skulle bli chill, men nix. Men det kommer nog gå fort, 5 dagar bara jag överlever. Men nu ska jag och hugin kolla på en film. Hoppas ni haft bra dagar för det har jaaag haft :-)
 
 

10 december

Heejjj!! Ligger in my bed och väntar på att ph ska börja, bästa på hela veckan. Det enda man ser fram emot när det är en ny vecka. Har inte alls mycket plugg dom sista dagarna nu innan lovet, eller det tror jag inte iallafall. Ska göra ett samhällsprov på torsdag sen tror jag faktiskt inte att det är något mer innan jullovet, skönt isåfall. Slutade skolan kvart i 3 och hade naturprov sista lektionen. Tror det gick braaa :)) Ska kolla igenom anteckningarna några sista gånger nu innan ph börjar. Godnattis
 
 

Fredaaag

Skolan gick rätt så fort faktiskt, hade sovmorgon också vilket var typ hur skönt som helst på en fredag. Drog på polisförhör efter skolan, ojoj. Det tog inte alls lång tid och gick in på coop för att köpa godis med Sanna. Frös ihjäl på vägen hem, inga vantar, ingen luva och ingen halsduk. Hatar vinter helt ärligt. Vet inte riktigt vad jag gör ikväll. Ska försöka få med min mamma till köping eller örebro för att shoppa lite, behöver jeans!! Får se hur det blir med det. Senare ikväll kanske jag följer med Sanna till Sanna B där några andra är, men vet inte riktigt. Hoppas ni får en bra fredag iallafaaaall :-)
 
 
 

Tjaaaa

Kom nyss ut ur duschen och la mig i sängen. Följde med Lina till dollar efter skolan så någon vila blev det inte. Men behövde vissa grejer så det var lika bra att hänka på. Drog till donkisen ett tag och käka lite innan vi åkte hem. Köpte verkligen inget intressant så jag orkar inte ta kort på det. Är verkligen jätte trött och kämpade med att gå upp från sängen imorse. Men det gick till slut och tog en varm lång dusch vilket behövdes. Så det var skönt. Väntar på att paradise hotel ska börja men innan det ska jag leta efter mina skridskor eftersom vi har skridskor på idrotten imorgon. Är faktiskt tagg haha, jag älskar det. Eller jaa, det är ju roligt! Nej nu ska jag tända ljus så det blir mysispysis och varmt i rummet, sen ska jag leta efter skridskorna!! pussss
 
 

Skoliis

Sitter i skolan just nu med Evelina. Slutade egentligen för en timme sen ungefär men eftersom vi har en lektion kl 2 som vi måste gå på, så får vi helt enkelt vänta i skolan i 2 timmar:)) Men det gör inget för då hinner jag plugga i det jag ligger efter i. Bra va??? Aaaa. Mer då? Slutar halv 3 och har inget plugg att göra när jag kommer hem vilket är såååå jävla skönt. Ska sova och bara ta det lungt hela dagen och njuta av att vara pluggfri:D
 
 

RSS 2.0