Snart 2013??!!

Är skit arg just nu, ser ut som ett helvete och vill inte gå ut. Blir as irriterad på alla jobbiga fyverkerier som hörs just nu och vill typ döda alla :-) Inte alls taggad och är så jävla sur bara. Men kvällen blir säkert jätte rolig och jag ska försöka vara lite glad iallafall. Haha jag känner mig så jävla ful men jag orkar ej bry mig. Tror inte ens det blir något ikväll, vi får se hur det blir. Hoppas ni får en bra kväll och gott nytt år ♥
 

14.18

Det här med att vakna tidigt gick ju inte så bra. Vaknade halv 2 ungefär och har bara ätit frukost och slängt mig i sängen. Kollar på en film på tv som heter hundtricket, har sett den några gånger förut och den är faktiskt bra. Jag har inga planer för dagen utan kommer säkert bara sega här hemma och inte göra mycket alls. Jag ska fortsätta kolla på tv och efter det måste jag duscha. Efter det tar jag en sväng med Hugin, skönt. Ikväll måste jag fixa lite med mitt hår och smink så jag vet hur jag ska ha det imorgon. Om det ens blir något på nyår, vi har inte pratat så mycket om det men hoppas det iallafall. Ja då vet ni, hej!
 

M J

Kollar just nu på tv där det handlar om Michael Jackson. Det är faktiskt bra och skit intressant, älskaaar han. Just nu bölar dom på tv pga hans död och att dom saknar han, såklart man själv börjar grina :( Typiskt mig haha! Ska fortsätta kolla i 10 minuter till för sen slutar det. Sitter säkert med datorn ett bra tag efter det och kollar runt på bloggar, tumblr och fb. Heeejsveejs
 
 

Fredags

Kan ju lägga upp lite bilder från Fredags då jag var med Isabelle hos mig. Hon sov ju som sagt här och vi åt lite godis, litt chips och kollade på tv. Gick och la oss ganska tidigt eftersom vi skulle upp tidigt på morgonen för att åka till Örebro. Tog skit fula bilder på Isabelle haha så sööt, men det lägger jag inte upp heheh. Tog iallafall några andra fula och onödiga bilder från den kvällen!
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Fix med nailssss

 

Kort inlägg

Ligger och tar det lungt i sängen medans jag kollar på tv. Imorgon funtar jag på att dra upp till gymmet, var ett tag sen eftersom jag har haft ont i ryggen. Det beror på när jag vaknar också, vaknar sent hela tiden så halva dagen går ju liksom. Vi får se hur det blir med det! Ska fortsätta kolla på tv nu och så hör jag säkert av mig lite senare. Kramis!
 

Marieberg

Sååå hej på er! Kom hem från Örebro för ett litet tag sedan. Var där med min mamma och Isabelle och jag hittade kläder vilket jag verkligen behövde. Vi gick in på ikea en liten stund också, eller liten och liten.. tog ju 18596 år. Men nu har jag äntligen kläder till nyår så nu känner jag mig mycket lugnare haha. Det var inte så mycket folk så det var skönt iallafall!
 
Lampa från Ikeaaaaa
 
Tröjan till nyår 
 
Stoor sov/mys tröja
 
Grå/svart bh från gina
 
Lösnaglar och lösögonfransar till nyår
 
Skit snygga örhängen till nyår
 
Snygga glittriga skor till nyår
 
 

Väntar

Hooolaa. Kom nyss hem efter att ha mött upp Lina, hon ville låna en tröja så självklart får hon det :-) Just nu väntar jag på bullen som ska komma hit. Hon ska sleepa här och imorgon drar vi till örebro eller västerås för att shoppa litt. Mysigt! För ett tag sen så upptäckte jag den här gubben som är sjukt rolig, iallafall på det här youtubeklippet↓ Antingen har jag jävligt dålig humor eller så är han rolig :p Kan ju spola fram litt om man vill, roligare där.
 

27 december

Hellooo homies. Har inte så mycket att säga förutom att jag ligger i sängen och kollar på tv. Har inte gjort ett dritt idag så jag är hur rastlös som helst. Men ryggen är mycket bättre och imorgon så är jag på benen igen hoppas jag! Hade tänkt att duscha om en stund och sen ska jag snakke med mamma om vi kan åka till Örebro eller någonstans och shoppa lite. Får ju panik.. det är ju nyår om bara några dagar! Alltså mitt lov har varit bajs, börjar lovet med ryggskott JÄTTE KUL. Usch det värsta i mitt liv nästan men tur att det gått över iallafall :-) Nej nu ska jag durra, puss!
 

Hello homies :p


tumblr

Hej hej hej vet ni! Sitter här som en idiot och försöker få min högra hand att nudda min högra armbåge. Såg en bild på tumblr där det stod att det inte går och kommer aldrig att göra heller. Jävla bajs, försök själva haha helt omöjligt. Får panik eftersom det inte går och ångrar att jag såg på bilden. Kommer aldrig sluta tänka på det. Liksom er högra hand har ALDRIG nuddat er högra armbåge. Samma med vänstra ALDRIG. Oj jag gör verkligen det här till en stor grej, men jag börjar grina eftersom det är omöjligt. Man vill så gärna att det ska gå MEN DET GÖR DET INTE. 
 

26 december

Kollade nyss klart på ph, fan om Tommy åker ut då... alltså nej det får han inte! Funtar på att gå ut och se om jag kan röra på mig, har inte varit ute på 3 dagar så känner att det behövs. Fyfan vad snö det har kommit?! Ryggen är bättre men gör fortfarande jätte ont, tar tabletter så det hjälper en hel del faktiskt. Bra de! Har inga planer för dagen, det blir som vanligt att bara ligga i sängen och sega och ta det lungt. Hoppas jag blir bättre innan nyår, måste kunna åka och kolla på kläder till nyår också. Nej nu måste jag försöka röra mig lite, hejdååå
 

Korta filmer

 Om ni går in här LÄÄÄÄÄÄÄÄÄNK, så är det 3 avsnitt med Charlie Gustafsson och Fanny Klefeldt, ni vet hon i portkod. 
Annars kan ni kolla på de här om ni har tråkigt precis som jag↓ 

:p


 
 
 
 
 

Segt

Kände för att göra ett inlägg nu bara för att jag är så rastlös. Har legat i sängen hela dagen och mår inte alls bra. Bra start på jullovet :-( Funtar på att kolla på någon film men kommer inte på någon bra, hatar sånt. Man har sett 100 bra filmer och så kommer man aldrig på någon när man vill se. Lol är ju en bra film.. alltid den som kommer upp först i huvet när jag vill kolla på film. Fast har sett den jätte många gånger så lite tjatigt blir det ju, men den är så himlaaa bra! Nu ska jag fortsätta leta, heeej!!!!!
 

Hej!

Tänkte bara säga att att uppdateringen kommer inte vara på topp idag. Igår när jag skulle sova så hände något med min rygg och allt bara låste sig. Jag kunde inte röra mig, jag kunde inte andas.. en enda rörelse gjorde så ont att jag nästan börja grina. Som tur var hörde mamma mig och sprang upp. Jag sa att jag inte kunde röra mig och mamma hade ingen aning om vad hon skulle göra. Antingen åka in på sjukhuset eller så fick vi vänta och se om det blev bättre. Vi valde att vänta och det har fan inte blivit bättre. Jag kan inte kissa, jag kan inte gå, jag kan knappt röra mig.. inte ens mina armar. Då vet ni hur det ligger till iallafall och förstår varför jag inte kommer uppdatera. Hoppas ni får en bättre dag än mig iallafall ♥
 

PH

Paradise hotel får rädda min kväll!!!!!
 
 

Julklappar:

Fick en jätte skön pläd 
 
Ett överkast
 
Ett nattygsbord som jag faktiskt montera ihop själv!!!!
 
En svart tröja
 
En grå tunn tröja
 
Pengar
 
As god parfym
 
Och en systemkamera!

Ingen bild!

Än så länge så har jag fått en systemkamera av mamma och pappa, ett bord brevid sängen, vitt överkast till sängen och nyss kom mormor och gav mig 500 :-) Snart kommer farmor och farfar, hoppas jag inte får ett par strumpor som jag fick förut haha. Jag har iallafall gjort i ordning mig och städat mitt rum. Måste fortsätta att fixa med kameran för just nu fattar jag ingenting !
 
 

God Jul!

Hoppas ni får en bra julafton ♥
 

23 december

Kul att man vann på lotto osv!! Jävla skit lotto hehhehe. Var en ruta från att vinna ..vad var det.. typ 50 000 kronor eller något??. Men nejnej varför ska jag ha tur för, det existerar inte ens i min värld :-) Har iallafall nyss duschat och lagt fram alla julklappar under granen och fixat lite. Det står ett as stort paket i mitt rum och ni anar inte hur nyfiken jag kan vara ibland. Klarar INTE av att inte veta vad som händer eller om någon inte säger vad det är till mig. Kan seriöst börja gråta och tänka på det i flera timmar om jag aldrig får svar. Det kanske vissa i min klass vet :pp Lider just nu eftersom jag ej vet vad som finns i paketet så ber mami att bära ner det haha lol. Mina päron tror dock att jag har köpt något till dom vilket jag inte har och känner mig jätte taskig. 
 

Tiippppsss

Kan ju tipsa er om en av dom skönaste tjocktröjorna som finns !
 

bingo :p

Haha bingo om en halvtimme, klart man ska vara med när man kan vinna! Kommer nog inte vinna eftersom jag nästan aldrig har tur men har inget annat för mig. Har inte gjort något speciellt idag och kommer antagligen inte göra det heller. Imorgon är det julafton, fan vad fort det går. Kommer ihåg förra julen as mycket.. och nyår, haha. Taggar nationella efter jullovet iallafall, hoppas jag gjorde er lite lugnare nu :-) puss ♥ 
 

Jul

Vaknade halv 2 och just nu är jag skit trött från igår. Har hjälp att göra julgodis och mat tills imorgon med familjen. Helt ärligt så är jag inte så taggad till jullovet/nyår/jul, kanske är för att jag är så stressad eftersom jag inte har något att ha på mig.. som jag skrivit nu ungefär 936547 gånger :-)  Nu ska jag duscha och sen vet jag inte vad som händer!
vill ha sommar !♥

Tacokväll

Kan ju börja med att säga att jag har haft en sjukt rolig kväll. Jag, Isabelle, Robine och Lina var hos Robine och hade en mysig tacokväll. Vi lyssnade på musik i bra högtalare och dansade som fan haha. Fler folk kom efter ett tag och så! Vi blåste ballonger så det var fullt på hela golvet, vi sov, skrattade men vi dansade mest faktiskt. Nu har jag kommit hem och tog bort sminket direkt och är jätte trött. Just det, klänningen som kom idag haha fyfan döda mig, mormors klänning typ. Jaja hoppas jag hittar något annat bara. Här får ni lite bilder från dagen/kvällen :-) TACK FOR THE NIGHT BRUDAR !
 

Örebro

Hejsan! Kom nyss hem från Marieberg. Det var jäätte mycket folk så det var riktigt jobbigt i affärerna. Men jag kom hem med världens skönaste tjocktröja, en vinröd tjocktröja, puder, puderborste och någon grejs till rakning. Ikväll ska jag vara med tjejerna hehe, tacokväll blir det! Tror jag?!? Och sen så sa sanna att klänningen var jätte dålig/ful och passade inte typ (vi beställde samma :pp) Och jag har inte fått min klänning än men modern min är påväg och hämtar ut den, hoppas på gud att den passar. Annars har jag inget och jag glömde att köpa skor BRAA FRIDA :-) Nu kom mami så springer ner och testar, fett nervös.
 

LOV

LOOOOV! GUH SÅ SKÖNT. Betygen kunde varit bättre så är besviken typ, men helt okej ändå. När jag kom hem från en jobbig pysseldag i skolan så kollade jag på ph och julkalendern. Har ont i huvet som satan och har haft det hela dagen så hoppas det går över efter jag tagit alvedon. Imorgon ska jag till örebro med sanna, kanske kolla på en snygg tröja eller något till nyår IFALL klänningen inte skulle passa. Skor måste jag också kolla på! Och smink!!! Juste.. tog nyss en klippning i badrummet hehe, kände att det behövdes för mitt hår var ganska slitet. Men nu måste jag ut med hunden, hajjjj
 

Right now


Trött

Huur trött som helst. Skolan idag var helt ovärd och kunde lika gärnat stannat hemma, det är också en ovärd dag imorn men vi får ju betygen då så det vill man ju gärna ha! Vi fikade på ept:n, TACK LINUS!! Vi fick sluta lite tidigare vilket var väldigt skönt och har sen dess bara kollat på ph (ALDRIG NÅGON JÄVLA TEXT?!) och julkalendern. Isabelle frågade mig för ett tag sen om jag ville följa med och kolla på någon match i vasahallen, så visst gör jag det :-) Det blir jag, isabelle och felix iallafall. Imorgon tar vi looooov, åh vad sköönt!
 
 
 

onsdag

Nu ligger jag i sängen och kollar på julkalendern. Jag döör båda mina fötter har somnat haha, det är skit jobbigt. Ska iallafall sova snart och om ni inte visste så var jag hemma från skolan idag för jag mådde inte alls bra. Men mår bättre nu så ska till skolan imorgon och taggar fika på första lektionen! Skippar frukosten hehe. Nu ska jag sitta vid datorn ett tag och sen sova. Godnatt!
 

Beställt!

Okej har dock inte beställt skorna, men ska göra det :-)
 
 

goodnight

Somnade halv åtta och vaknade igen efter en timme och är nu hur pigg som helst. Så det gick inte så bra att sova tidigt. Får väl läsa lite blogs igen då och försöka bli trött. Vet inte om jag ska gå imorgon men det får jag se när jag vaknar, mår inte alls bra nu men det kan ju gå över. Det är så skönt nu att allt är gjort och inga mer prov så det är hur bra som helst. Om jag ska va helt ärlig så taggar jag inte alls till nyår eftersom jag har inget att ha på mig och känner bara för att vara hemma i min säng och gråta. Fan hatar att jag inte har något att ha på mig :(( Hoppas jag hittar något annars vet jag inte vad som händer. godnatt!
 

18 DECEMBER

Hej på er stjärtisar! Jag gör inte så mycket förutom att kolla runt på bloggar, fb och ska strax börja skriva om Katalonien. Vet dock inte om jag orkar för jag mår inte så bra för jag har ont i huvet och skit trött.. ja ni vet säkert hur det är. Skit arg på skolan och hur jävla dåligt det gått för mig. Har sänkt mig från C till E i tre ämnen, kanske inte låter så mycket men fan jag skulle kunna böla för jag är så sjukt besviken. Det enda bra är att jag höjt mig i de flesta ämnena men ändå det värsta är ju att sänka sig. Får stå ut med skolan i 3 dagar till sen är det äntligen lov. 
 

Julkalendern och te


Måndag

Kom hem för ett tag sen från gymmet och har sen dess ätit, duschat och pluggat. Kollar runt lite på olika sidor och letar om det finns något fint att ha på nyår, har ingenting att ha på mig så har en stor ångest. Måste tvinga mamma så vi kan åka upp och kolla på skor och klänning eller nått. Hade egentligen inte så mycket säga så det blir ett kort inlägg! 
 

Inlåst

Blev nyss inlåst i mitt eget rum, skulle pröva att använda en nykel så jag kan låsa eftersom alla går in i mitt rum konstant hela tiden. Så jag skulle pröva bara och sen så försöker jag låsa upp men det gick inte. Haha fick panik för mina föräldrar var ute och jag var kissnödig som faan. Men jag fixade det efter ungefär en halvtimme så det känns väl bra. Annars då? Jo fb funkar inte och jag väntar på mat. Stod att fb skulle bli klart inom några timmar?! Viistt för så länge orkar jag vänta. Engelskan gör jag imorn vilket är sista dagen, ALLTID ska jag plugga en dag innan provet. Men skit samma det brukar gå bra ändå :-) 
 
 
 

Söndag

Hej! 
 
Har inte gjort något speciellt idag förutom att duscha, kollat på film och tv, ute med hugin och jaa lite små saker. Hittade en ben & jerry's i frysen så det tackade jag ju inte nej till att ta! Skulle dock plugga engelska idag men jag orkar verkligen inte och är skit trött så ska lägga mig tidigt. Tidigt för mig är typ 10-11, brukar alltid lägga mig vid 12-2 vilket kaaanske inte är så bra ;) Måste börja skärpa mig med det där, inte så konstigt att jag mår skit när jag vaknar och ska cykla till skolan. Nej nu måste jag ut med hunden igen så han inte kissar på sig! puss
 
 

Scream & Shout

Förlåt för att inte bloggat på ett tag men sånt händer. Men mina föräldrar drog nyss och sa såhär:
- Frida.. vi ska åka och handla lite.. mjölk... (blinkblink)
- Mamma du vet väl att man säger så när jultomten ska komma?
Jaaa men just det vad dum jag är! Okej men vi ska kila iväg och kolla på något som är svart och stort. Det låter väl kanon va?
 
Haha seriöst orkar inte med dom. ''Svart och stort'' ''kanon''?? Är det en systemkamera jag hör eller, svar jaaa! Kan ju berätta lite om gårdagen. Isabelle och Felix kom hit och vi pratade massor, kollade på sinister vilket är en skit bra och läskig film. Vi skrek lite och jag tror inte vi gjorde så mycket faktiskt. Dom drog hem typ 12-halv 1 och då tvättade jag bort sminket och allt sånt där som är skiiit jobbigt på kvällarna. Och imorse vaknade jag typ halv 10 av min mamma som pratade med mig ↑↑↑. Nu måste jag gå ner och fixa frukost sen måste jag plugga engelska om jag får tag på någon som kan hjälpa mig, eftersom jag glömde böckerna i skolan :( 
 

20.31

Ligger och kollar på den här tjejen som är så jävla bra på att dansa. Blir på sånt stort danshumör när jag kollar på henne och hon är ju inte många år precis. Fatta henne när hon blir äldre, kommer bli hur känd som helst. Tror hon är lite ''känd'' nu för hon har dansat med professionella dansare och så tror jag. Eller vad vet jag, vet ingenting om henne förutom att hon heter Sierra Neudeck och är bajsbra på att dansa för att vara så ung :p
 
 

13 december

Heeeej. Tog mig nyss ett bad och det behövdes verkligen. Funtar på att sova snart för jag är så jävla trött och har varit det hela dagen. Har gjort det vanliga idag vilket är att kollat på ph och bara tagit det litt lungt. Skönt att det inte finns plugg att göra om man inte räknar med engelskaprovet men kan nästan allt. Eller nej vafan är det jag skriver!? jag kan ingenting.. shit måste plugga. puss
 

Fikaaa

Inställda lektioner så drar hem typ 11. Fyfan vad skönt! Har nyss fikat litt med klassen och ja... Hajdo

Onsdag

Drog till gymmet med Sanna och var där i 1 och en halv timme kanske. Jävlar vad skönt det var den här gången faktiskt, man blir skit glad när man känner så. Kom hem halv 9 och duschade, åt och kollade på film. Är jätte trött nu och känner bara för att sova. Ska bara lära mig några glosor sen så!! Redan torsdag imorgon, herregud snart fredag...fort det gååår. Godnatt ♥
 

Bild 18: En gullig bild

 
 
 
 

12 december

Skoldagen gick fort även fast det är den längsta skoldagen vi har. Så det var skönt! Fick gå hem från skolan med världens tyngsta väska så nu har så skit ont i axeln och hela armen. Bygger fan muskler av det där. Kollade på PH  när jag kom hem och snart ska jag duscha. Tror jag ska göra lite engelska senare också eftersom vi har prov på Tisdag. Längtar dock tills imorgon, vi ska bara fika litt med klassen och kolla litt på luciatåget och har typ 2 korta lektioner så vi slutar typ 11. Hej mysiskläder säger jag bara! Fast jag har ju inte några så det sket sig :-) Måste verkligen handla det! 
 

PH

Helt jävla slut efter att ha kollat på paradise hotel, det värsta som kunde hända typ. Grät så sjukt mycket och blev heeeelt förstörd haha. Att man kan bli så jävla ledsen efter att någon man inte ens känner åker ut på ett program.. men åh han var ju bästa gutten. Det var iallafall jääääääääligt synd, kommer sakna det :'( (haha caiza!) Jaja :ppp Ska fortsätta deppa och bara ta det lungt resten av kvällen, har inget plugg att göra så det är skönt. Gjorde däremot två prov idag, spanska och svenska som gick dritt lätt. Snackar norske litt!! Nå jeg vil spise og kose litt, fyfåån vha gøy. Kärlek till norska, puss  
 
 

Örebro

Åkte till Örebro idag med hela familjen. Det gick skit bra att hitta kläder idag, det tog typ 10 minuter och sen var jag klar. Blev en held del pengar.. 1600 troor jag. Okej kanske inte så jätte mycket men det brukar alltid bli runt 800 när jag ska shoppa annars liksom. Och nu ska jag snart börja plugg spanska eftersom jag har prov på Tisdag. Tur att det verkar skit lätt iallafall! Kom hem med det här där under↓ Tror jag ska använda något av de här på nyår för jag vill inte ha klänning. Det får bli något enkelt och sen ska jag köpa hem ett par snygga skor också som jag kan använda på nyår. Dom här kanske?? ↓
Från marieberg↓

Fredag

Äntligen Fredag! Veckan har varit så jävla jobbig, inte mått bra en endaste dag. Planerna för dagen är att skriva klart svenskan sen ska jag åka och köpa skor eftersom man dör i converse på vintern. Måste dra och köpa kläder till nyår, eller egentligen behöver jag inte eftersom jag inte ska göra något... eller jag vet inte hur nyår blir än. Har småå planer. Ångeeest :( Men nu måste jag bli klar med svenskan!!
 
 
 

5 december

Fyfan vilket snö väder haha, vilken tur att man fick skjuts eftersom det var hur svårt som helst att gå och cykla. Har rätt så mycket plugg att göra nu känns det som, kemi/fysik på torsdag, so på fredag, svenska på fredag, spanska prov på tisdag. Föressten jag klarade fan matteprovet?! Fyfan min glädje, ni anar inte hur jävla sämst jag är i matte men jag klarade det. Åh grattis frida ♥ Men jag har iallafall gjort lite äcklig so iallfall och nu ska jag börja med kemi/fysik. Kraaam
 
 
 

Godnatt


4 december

Förlåt för min dåliga uppdatering idag, har varit så trött och har ont i huvet. Idag så var ju jag och sanna på vasa gymnasiet för att typ kolla runt lite. Det blev verkligen inte som planerat, allt blev pinsamt och jobbigt. För det första så var hon som skulle visa oss runt sjuk, typ studievägsledare tror jag det heter. Och för det andra var det folk som kollade konstigt på oss, och för det tredje så fick vi en snygg kille som skulle visa oss runt istället. Mådde inte bra inombords :PppPp Men som tur var glenn där så vi va mest med dom osv. Vi drog typ 11 och hade vanliga lektioner på stureee!
 

Måndag

Mamma kom hem med väärldens mysigaste filt till mig, helt underbar. Myser med min hund som för tillfället är väldigt gosig, vilket han inte så ofta brukar vara. Men på kvällarna och på morgonen är han så grymt mysig, snäll och lugn. Kanske är för att han är trött då. Vissa av mina kompisar tycker mest att han är skällig, morrig och tråkig men ni anar inte hur snäll han egentligen är. Haha värsta deeptalket om min hund men vafan min bästa vän ju :( Åh vill inte ens tänka på hur det blir när han inte finns längre, knappt ett år kvar eftersom han är väldigt gammal. Nej nu ska jag inte tänka på det haha ni bryr er väl inte om min hund direkt men jag gör :Ppp 
 

3 december

Skolan gick as segt idag vilket det inte brukar göra, iallafall inte måndagar. Men det gick skit långsamt och är förkyld. Kom hem, kollade på ph, ätit och nu är det duschen som väntar. Skönt med 10 minuters sovmorgon imorn, haha nej men vi börjar 08.40 för jag och sanna ska på elev för en dag på vasagymnasiet. Inte något jag längtar till precis, sitta med en annan klass och ha lektioner. Fyfan säger jag bara :-) Nej nu måste jag duscha, besatt av det!
 

2 december

Hejhej! Kollar just nu på tv och ska snart sätta igång med svenskan. Har inte gjort så mycket idag, skulle åkt till marieberg med mamma men jag vaknade ganska sent så det blev inget. Tror vi drar upp någon gång i veckan. Jag måste köpa ett bord som jag kan ha brevid min säng, eftersom jag har tre lådor som står på varandra.. vilket inte är så snyggt. Justja i mitt senaste inlägg så skrev jag ju att jag hade tappat bort mina pengar, men jag kom på att jag hade satt in pengarna på mitt konto. Så kanske därför jag inte hittade dom, lol. 
 

Fan

Min farmor och farfar kom nyss och gav mig pengar sen jag fyllde år, eftersom dom aldrig kom den dagen jag fyllde. När jag skulle ta fram mitt kuvert där det låg 3000 i, så hittade jag inte det. Så nu har jag sprungit runt i huset i 2 timmar och letat men inte fan har jag hittat det. Förstår ni vilken panik jag har?! 3000 är helt jävla borta och är as rädd att typ jag har råkat slängt det. Kommer börja gråta när som helst. Åhåh fan! :(
 

2.03

Hej på er! Kom hem för en stund sen. Jag har varit hos Isabelle och vi har inte gjort så jätte mycket, setat vid datorn, lyssnat på musik, målat naglarna och lite så. Vi gick ut ett tag också men det var nog lite onödigt eftersom det var helt dött ute. Kom hem halv 1 och har kollat på en film. Godnatt ♥
 

lördag

Har inte gjort alls mycket idag, mest gått runt här hemma och kollat på film, legat i sängen och bara varit. Vet inte vad jag ska göra ikväll men något kanske händer, vet inte riktigt än. Okej fast nu skrev Isabelle och undra om vi skulle bajsa, så antar att vi ska hitta på något :-) Så nu får jag börja göra i ordning mig lite!
 

haha alltid bajsa ♥
 
okej facebook :p

truetrue


1 december

Vaknade typ för en stund sen. Igår var jag med Isabelle och Felix och vi var mest hemma hos Felix och kollade på en film som vi dog av.. vi skrek som fan. Sen efter ett tag drog vi ut. Det var så jävla kallt ute igår så jag har blivit jätte förkyld nu. Åt nyss frukost och ska kolla runt på lite bloggar osv. 
 

RSS 2.0