you pick me upp when i fall down

Heej! Vet inte hur många gånger jag har börjat mina inlägg sådär. Kanske borde variera liiite iallafall! Men idag är det Torsdag och alla är på bråvalla, jävligt tyst och skönt på stan. Runt kl 6 så drog jag och Isabelle till kvarnsjön. Vi bada såklart och hoppa en jävla massa gånger från bryggan. Cyklade hem igen eftersom vi började frysa och klockan började väl bli lite mycket. Kom hem runt halv 9 och sen dess har jag inte gjort mycket alls. Vill väl mest bara dö i min säng och ruttna där, och komma tillbaka när allt är bättre igen :p Japp ungefär så känner jag! Ska försöka somna innan 00:40 eftersom Rebecca och Fiona spelar på Bråvalla då. Alltså FAAN att dom inte spelar på lördagen då jag ska dit. En av mina favvodj:s om ni undra :p Meen har inget mer att säga, heej!
 
 

Torsdag - Måndag

I torsdags så shoppade jag med Sanna och Hilda. Kom hem med en t-shirt, träningströja och ett par nya jeans.

I fredags då det var midsommar så var det först planerat att jag inte skulle göra något. Men det blev ändrade planer då Sanna frågade mig om jag ville följa med henne till Kolsva och det gjorde jag. Fixade oss hos Moa och vi gjorde ordning lite käk innan vi drog till hennes kompis. Hon var runt 7 när vi kom dit och vi snacka, rökte vattenpipa, åt godis och drack. Efter ett tag så kände jag och Sanna att vi ville dra till Arboga så vi kirrade skjuts hem. Efter det mötte vi upp Hilda och Elisia och drog till Glenn där det var fest. Det var jävligt mycket folk och snackade med dom mesta! Lyssnade på folk som spela gitarr, träffade gamla kompisar och pratade med dom hela kvällen. Det var najs! Hade en jätte rolig midsommar :-)

 
 
 
 
 
 

I lördags vaknade jag jävligt sent haha. Åt frukost och fixade mig för att dra till Örebro och kolla på bio med Caiza. Springbreakers! Vet inte hur länge vi har väntat på att se den filmen haha. Den var grymt bra och hur cp, galen, porrig och sjuk som helst. Bästa James Franco ;-) Åt på mc efter bion och väntade tills vi kunde gå till tågstationen. Bra dag med min vääään!

 
 
 
 

I söndags drog jag till Isabelle och var där ett tag. Drog senare ut för att nattbada. Gjorde inte så mycket i söndags faktiskt.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Vaknade vid 1 och gick ut för att sola. Meeeen molnen var ju överallt så jag sket it. Tog en sväng med hunden och kom nyss hem och skriver det här stora inlägget på mobilen. Ska ut i solen nu för den kom fram nyss så måste avrunda här! Hoppas ni haft lika bra dagar som jag har haft :-)

 

3012-06-19

Heej! Har sjukt ont i huvet så förstår inte varför jag ens plågar mig själv att sitta vid datorn. Har inte gjort alls mycket idag. Vaknade vid 12 precis som alla andra dagar på sommarlovet. Skulle gått upp tidigare för att ta en promenad.. men jag vaknade inte av alarmet. Drog till gymmet vid 5 och kom hem vid halv 7. Sen dess har jag käkat och duschat. Just nu så hänger jag på fb och snackar om gymnasieval och skit. Haha såklart jag ska hålla på och stressa mig själv i sista sekunden och inte veta vad/vart jag vill gå :p Meeen det löser sig väl! Imorgon så tar jag tåget till Örebro med Sanna och Hilda. Har en hel del att köpa så hoppas jag hittar annars blir det kriis. Ska fortsätta med snacket om gymnasie nu så kramis :-)
 
 

Lärarmiddagen - Skolavslutningen

Hade som sagt lärarmiddag för ett tag sedan. Har inte riktigt haft tid/orken att lägga ut några bilder men tänkte göra det nu! Fixade mig hos Sanna och prövade en jävla massa klänningar som hon hade. Som tur så lånade jag en klänning istället för att komma med en top och shorts. Vi gick ut och mötte upp Johanna och linus och sen gick vi iväg för att möta upp Mattias. Asså själva lärarmiddagen var väl rätt så onödig egentligen även fast det var roligt. Dricka fanta ur plastmuggar och äta ur plasttallrikar medans den andra skolan får fina välkomnsdrinkar och riktiga tallrikar så kändes det liiiite sämre och liiiite pinsamt. När allt var slut så gick jag, Johanna, Sanna, Felix och Mattias hem till Linus. Kommer inte ens ihåg vad vi gjorde men jag, Sanna och Mattias sov iallafall över där. Drog hem på morgonen och gjorde iordning mig lite eftersom vi skulle iväg och fixa våran fina vagn. 
 
 
Gick upp rätt tidigt för att fixa mig innan jag skulle iväg till skolan. Runt 6 var det nog. Vi skulle samlas utanför skolan kl 8 tror jag det var så det var ganska tidigt. Kom till skolan 5 i 8 och då skulle vi ta kort med klassen och gå till kyrkan. Efter kyrkan så gick vi till skolan igen för att äta fika och få våra betyg. Åkte vagn efter det vilket var jävligt kaoz haha, men roligt. Kastade vattenballonger, skrek, sjöng, skratta och dansa. Aldrig haft så ont i fötterna i hela mitt liv!! Åkte hem och väntade på gästerna som skulle komma eftersom min bror tog studenten. När klockan var runt 6 så drog jag till Sanna där klassen skulle hänga. Drack, åt,  prata, skratta med filtar och cider. Drog ut efter ett tag med ISabelle, Johan och Anton. Vet inte vart vi var men jag kunde haft roligare haha. Gick hem när klockan var runt 1-2 och somna direkt. Tänker aldrig mer gå hem ensam '':)'' 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Såå! Hejsan!  Är just nu hemma hos Lina med Isabelle och Robine. Slaggar troligen över här eftersom vi ''lanar''. Vi sitter på altanen och har nyss käkat donken och en jävla massa godis. Har gjort lite allt möjligt idag, åkte till stan för att handla godis och lite senare gick vi ut med några hundar och satte oss vid bryggan ett tag. När klockan börjar bli runt 2-3 så drar vi och nattbadar, kan bli najs höhö. Var och nattbada igår också med mina homies. Inte så kallt som jag trodde. Meeen då vet ni iallafall, kramis :-)
 
 

Sommar

Hej det var längesen! Veeet att bloggen har varit lite borta på senaste tiden.. men jag la undan den ett tag för jag tyckte det skulle va skönt, och det var det. Datorn är inlämnad så har ingen macbook längre utan en annan dålig dator. Eller okej den funkar! Så det är jätte tråkigt att skriva på den här men får väl börja vänja mig. Snart lärarmiddag och skolavslutning på onsdag och fredag. Ska bli så himla kul! Jätte taggad och känner mig äntligen så jävla klar med sture och allt som har med sture att göra.(Förutom att bästa klassen ska splittras:()Vill bara ha sommarlov nu och börja på gymnasium! Har hittat kläder och allt är klart så det känns jääävligt bra. Shoppade det sista igår, spontanköp typ. Känns som om jag kommer vara den enda med shorts på lärarmiddagen haha. Men äsch bara lärarmiddag, inte SÅ  viktigt juu. Nu ska jag bara försöka bli brun och gå in mina nya skor som jag förhoppningsvis kan gå i :p Har jag berättat att jag var i Barcelona för 3 dagar sen? Kommer iallafall upp bilder från det senare ifall ni vill seee. Kirrar också dag tre-italien snart! Nu på sommarlovet så blir uppdateringen bättre hoppas jag, annars så blir det som det redan är :))) 
 

RSS 2.0