14 oktober

Har egentligen inget speciellt att säga, då är väl allt som vanligt då ;-) Nej men har inte gjort något speciellt som jag har att berätta om! Va med Lina i helgen, typ det haha. Mer behöver jag inte berätta om det, det räcker så :p Vi hade ju långhelg i helgen eftersom vi var lediga idag, studiedag. Har faktiskt pluggat idag och kommit en bit med det mesta, så det känns väl braaa. Mer då? Justja, drog till tandläkaren imorse, tio över sju. Ooom jag kämpade haha! Tvingade med mig Ida till gymmet efter och kom hem efter ungefär 2 timmar då klockan var halv 11. Så skönt att gymma när det knappt är några folk, går så mycket bättre för mig då. Har träningsvärk i hela armarna nu så det är både nice och jobbigt. Ska fortsätta med plugget nu och sen ska jag säkert sova. Längtar!
 
två tråkiga bilder från helgen, det duuugeer :)
 
 

11 oktober

Heeeeeeeej. Äntligen hemma från skolan och det är heeelg! Wieee, alltid lika skönt :-) Drog till vårcentralen efter skolan och hämtade min bettskena haha, nog det fulaste jag sett på en människa. Skolan gick rätt segt idag, hade ett muntligt spanskaprov och ett matteprov. Spanskan gick faktiskt helt okej med tanke på hur stressade jag och Ida var innan vi skulle börja haha. Matteprovet kanske ni förstår själva att det gick dåligt. Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, får nog ta dagen som den kommer. Ska iväg med mina päron och handla lite tills ikväll.. mer vet jag inte. Om jag inte tar en promenad? Eller upp till gymmet??? Hmm vi får se haha! Gör jag inget speciellt ikväll så tar jag fan upp engelskauppgiften och gör klart den. Lika bra ju! Meeeen är jätte hungrig så måste gå ner och ta något att äta. Ha en bra fredag.
 
 
 

Promenad

Yoo. Har varit hemma dom senaste två dagarna eftersom jag har blivit jätte sjuk. Förkylning osv, skit jobbigt haha. Får hoppas jag inte missat så mycket i skolan nu, men det har jag väl säkert. What to do om man är sjuk:) Kom faktiskt precis hem efter en lång promenad med hunden. Behövde verkligen gå ut efter att ha legat död i sängen hela dagen. Det var såå skönt, nya träningskläder också så det blir faktiskt roligare då! Tror jag gick runt 2 timmar så gissa om jag var trött. Tror inte min förkylning minskar efter det där iallafall, men äsch. Ska snart in i duschen och senare ikväll ska jag göra lite engelska. Hejdå så längeee!
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Igår åkte jag och mamma till örebro, äntligen haha. Hittade en vinterjacka vilket egentligen var det enda jag skulle köpa. Men hittade massa annat också som jag kan visa er sen, orkar inte nu haha. Kom hem runt 5 och efter ett tag så drog jag och Isabelle till stan för att handla lite godis. Vi cyklade hem till mig efter det och felix kom över också. Vi skulle kolla på film men det laddade så segt så vi sket it och drog ut istället, gick en promenad runt i Arboga kl 10 på kvällen, haha varför?? Men det var skönt iallafall. När vi kom hem åt vi godis, poppa popcorn och gjorde egentligen inte så mycket speciellt. Roligt hade vi iallafall! Idag är det söndag vilket betyder pluggpluggplugg. Har spanska, natur och matte att göra. Det bästa är att allt är tills imorn också :( Ska väl sätta igång ganska snart så har jag mycket tid på mig för det lär behövas. Får hoppas det går bra att plugga med tanke på att jag har blivit så sjukt förkyld, ont i halsen och ja... ni vet hur det är. Nej jag ska inte klaga för det finns faktiskt värre saker haha ;-) puss
 
 
 
 
 
 

Fredag

Alltså heeeeeej fredaaaag, som jag saknat dig! Idag ska jag bara ta det lungt för det behöver jag. Ska äta glass och massa godis och kolla på film hela kvällen. Tänker gå runt i mjukiskläder och bara njuta haha. Hela dagen idag har jag varit trött, arg, stressad och nervös. Matteprovet gick jätte dåligt haha :( Fast vad förväntade jag mig egentligen? Som om det skulle gå bra. Brukar nästan aldrig hända så är van:) Skulle egentligen dra och shoppa idag efter skolan men mamma ändrade sig i sista sekunden och ville helt plötsligt inte dra. Så vi åker förhoppningsvis upp imorgon eller på söndag istället! Måste verkligen skaffa en vinterjacka för det har ju blivit sjukt kallt ute. Jag fryser ihjäl på mornarna när jag cyklar till skolan, inte konstigt att jag har blivit förkyld. Ska ut i kylan och gå en promenad med hunden nu. Sen efter det ska jag leta upp en bra film och äta massa godisss. Bra fredag!
 
 
 

Trött

Vad hände med statistiken igår haha? Fortsätt såååå!
 
Kom nyss hem från en springtur runt hälsans stig. Blev förvånad över mig själv att jag orkade, gick faktiskt jätte bra. Om man räknar bort astman jag fick på slutet. Vad ska jag göra idag då? Plugga, plugga och plugga. Snällaa det räcker för jag orkar inte mer haha, aldrig kännt en sån stress som jag har nu. Men ska sluta tjata om mina pluggproblem nu, kanske inte så kul och veta. Även fast mina inlägg är helt ointressanta! Ska fixa designen på höstlovet för har tröttnat på den som jag har just nu. Så ful och tråkig haha, kanske därför jag inte har någon inspiration till att blogga längre. Vet nästan aldrig vad jag ska skriva heller, det händer liksom inget spännande i mitt liv. Det är bara skola, plugg, träna, sova, shoppa.. jätte tråkigt att läsa om samma sak varje dag. Men förhoppningsvis så blir det bättre på höstlovet då jag kanske gör lite andra saker än att plugga. Det är rätt drygt att fixa design själv och så när man nästan inte vet hur man gör. Ni får stå ut så länge, och det verkar ni göra rätt bra om man tänker på statistiken jag fick igår jämförelse med alla andra dagar. Så det är jag jätte glad över:)) 
 
 
 
 
 

andra oktober

Hejsaan. Är sjukt trött så ska försöka skriva det här inlägget så fort som möjligt så jag hinner plugga lite innan jag ska sova. Skoldagen gick rätt så segt även fast vi slutar 5 i 2, tycker faktiskt hela den här veckan har gått jätte sakta. Körde på en mjukisdag idag, tjocktröja. Behövdes faktiskt haha. Har pluggat matte (såklart) i flera timmar men fortfarande lika svårt. Men har bestämt att jag ska förstå det! eller jag MÅSTE förstå det, annars kan jag ju inte provet. Följde med Lina till stan efter ett tag och köpte lösnaglar, puder och lite annat. Kom hem och duschade och nu ligger jag här och skriver. Ska strax börja lite med en naturuppsats eftersom skolan tydligen vill att vi ska drunkna i uppsatser och prov. Ni anar inte hur mycket vi har fått, mår dåligt bara jag tänker på det. Meeen det blir bra dethäär!! Nej nu ska jag kolla igenom twitter och instagram lite snabbt innan jag tar fram naturuppsatsen. Natti natti
 
 
 

första oktober

Efter att ha pluggat matte i 3 timmar efter skolan så är jag huuur trött som helst just nu. Det är så sjukt svårt, usch. Det hjälper ju inte med att jag är dålig heller. Har matteprov på fredag och vill verkligen klara det haha! Bockade av engelskaredovisning och svenskaprov idag, det gick bättre än vad jag trodde faktiskt. Så det känns så bra sååååå. Hmm vad mer? Jag är trött, trött på skolan, trött på plugg, trött på allt. Så mycket hela tiden och det går så jävla fort allting haha. Blir så stressad :( Snart lov som tur är, en veckas lov wow :p Nej men det ska bli as skönt, tänker sova OCH träna!! Men har inte mycket mer att säga förutom att jag ska sova, har längtat efter det hela dagen.
 
 
 

RSS 2.0