Fan

Aa hej på er. Jag är arg för jag är trött, inget funkar som det ska och jag har tråkigt :-) För några dagar sen så återställde sig min mobil helt plötsligt. Och med det menas att jag har inga bilder, inga sms, inga kontakter och alla appar är borta. Men eftersom det var några dagar sen det hände så har jag fixat tillbaka apparna och lite kontakter. Men bilderna och sms:en går ju inte att fixa tillbaka så det är hur surt som helst. Och just nu dog min mobil och hittar jag någon laddare? Nej :) Hittade iof en laddare men funkade den? Nej :) Har min bror tagit med MIN laddare till västerås? Japp det har han, och det ska han få fan för hihi. Skulle göra lax åt mig idag, lite kvällslunch. Kämpade med att få den fin, hel och klar. Gick det? Nej :) Så jag får ingen mat och ingen mobil ikväll. Så ja.. ni kan ju förstå hur mycket jag älskar mitt liv :p Nog med klagandet, jag ska ut hej !
 

Godmorgon

Hejsansvejsan! Nu ligger vi här i Isabelles säng. Jag sov nämligen över här! Drog till henne vid 6 och sen gick vi upp till stan för att handla lite frukt, choklad och popcorn ↓ Och hela kvällen så åt vi massor och snackade, kollade på film och hade det litt mysigt. Somnade vid två ungefär skulle jag troooo. Vaknade vid halv 11 kanske och fixade lite frulle. Nuuu såå, nu ligger vi här som sagt och hänger på fb, bloggar och lite annat. Vet inte vad som händer senare idag men det får vi se. Nu vet ni iallafall vad jag gjorde igår! Kramiss ♥
 
 

Köping

 
 
Kom hem från Köping för ett tag sen. Var egentligen inte planerat att jag skulle köpa något men det gjorde jag iallafall. Vad har hänt mer idag då? Öh.. drog upp till gymmet vid halv 12 och var väl där i över en timme typ. Och just nu gör jag ingenting, vet inte vad som händer idag heller. Jaa.. hade nog bara det att säga ;-) 
 

Turn off the lights

Heeeeeeeej! Gjorde ordning käk nyss så jag äter just nu. Har bara tagit det lungt idag och städat, kollat på filmer och ska strax duscha. Igår så drog jag till Isabelle och efter ett tag kom Felix och Memmet. Vi gjorde lite allt möjligt haha.. sminkade felix, hängde vid datorn, drog ut och blev 5 år igen så vi kastade snöbollar :') Kom hem runt 1 och somnade inte förens 4 tror jag. Inte så smart känner jag nu dagen efter :( Vaknade 1 så har litt ångest. Men nu ska jag duscha sen ropar plugget.  Hejdå snyggingar ♥
 

Ansiktsmask

Gjorde en ansiktsmask häromdan. Den var as bra faktiskt. Hela ansiktet blev varmt under tiden den var på, eller på mig iallafall. Ansiktet blev hur rent som helst och man kände sig fräsch ;-) Men det var jätte skönt!
 
Tre matskedar med honung
 
En matsked med kanel och blanda båda tills det ser ut som smält choklad
 
Och värm i mikron i 30 sekunder. Låt det svalna, men det kan fortfarande vara lite varmt när ni tar på det :-)
Det är dock enklare att ta en fondationborste eller liknande när ni tar det i faceeett!
 
 

Finally!

Hejsanhejsan! Äntligen lov, fyfan vad nirre. Skoldagen har varit sådär, mycket huvudvärk och kändes faktiskt som om jag hade feber den sista timmen av lektionen. Men det gick över så allt är prima nu om ni undra. Har nyss fixat käk, jag ska fanimej bli kock haha! Lyssnar på väldens bästa musik vilket är alla möjliga låtar. Ska typ också skriva ett CV ikväll och skicka in, har ju fixat ett sommarjobb:p Fan vad tråkigt men lika bra!! På lovet blir det hårdträning för min del. Nu när skolan inte stoppar en så får man passa på. Upp tidigt varje morgon och svettas, längtar haha. Så jag börjar imorgon! Kvällen består av datorn, godis och ensamhet hehe, skönt ibland faktiskt. Ha en bra fredagskväll så hörs vi säkert senare babes ♥
 

Check

Hejsan snyggingar. Bockade av muntliga nationella i svenska idag. Gick väl helt OK, så himla nervös och veta vad jag får. Lägre än C så dör jag, haha ärligt fan vilken besvikelse för mig. Men det blir bra det där!! Har iallafall duschat och försökt skriva lite på min so men jag är för trött. Förstår inte? Jag måste fan sluta vara vaken så sent, får skylla mig själv ååh. Redan fredag imorgon ÄNTLIGEN. Ska bli underbart med lov. Nej nu ska jag kolla tumblr :-)
 
 

Goodnight

Öhh, jag har typ inget att säga egentligen. Men för att hålla lite liv i bloggen så skriver jag iallafall hehe. Stannade hemma från skolan idag men drar upp imorgon. Sovmorgon till halv 10, klagar inte! Inte för att jag behöver den där sovmorgonen egentligen då jag har sovit till 12 både måndag och tisdag :pp Har inte gjort mycket idag.. bara pluggat lite och försökte klura på matteuppgiften. Fan vad skönt det är när både ens mamma och pappa är genialiska på matte, haha seriöst tack mormor och morfar och farmor och farfar. Varför blev jag den enda i släkten som suger på matte?? Anywaysss, ska kolla runt och läsa bloggar, hänga på fb och försöka bli trött. Skulle kunna vara vaken hela natten men det är nog inte så smart. Tar nog fram en bok och läser litt, så jävla skönt att läsa ibland. Ja det här blev en hel del iallafall men jag hör av mig imorn :-)
 

Favorite

 

When my heart is taken over

Haha tänker inte skriva att jag ska bli bättre på att uppdatera, för det kommer bli såhär 4385643917 gånger till :-)
 
De dagarna då jag inte bloggat så har det inte hänt mycket alls. I onsdags så kom Mietek och vi lyssnade på hans föreläsning. Alltså har ni chansen att lyssna på han, ta den. Det bästa jag lyssnat på i hela mitt liv, ååh så stark ♥  I torsdags och fredags var det skola som vanligt och gjorde inget speciellt. Myste med min älskling på alla hjärtans dag, skämt åsido he-he. Åt choklad för två och kollade på film med familjen. Idag vet jag inte vad jag ska göra, tar dagen som den kommer. Har bara tagit det lungt vid datorn och lyssnat på massa musik. En sak jag måste göra idag är att städa mitt rum och fixa litt. Men annars så har jag no idea. Hejsvejs !
 

Song

 
 

Like home

Hejsanhoppsan. Haha åh nu tänkte jag på karlsson på taket ''hejsanhoppsan lillebror''. Då kan ni lista ut vad jag ska kolla på senare he-he. Meeen idag var det skola och allt det där som bara är tråkigt att veta egentligen. Men det rullade på och inget speciellt har hänt. Har inte pluggat något vilket jag ska ha gjort, eller jo! jag har gjort engelska faktiskt. Har varit så sinnes trött idag och just nu svider mina ögon för jag är så trött, varför sover jag inte för??? Det är som att jag tvingar mig själv att vara vaken typ, alltid varit så för mig. Haha känns som tvångstankar?, who knows. Men oj klockan är snart halv 12!? Det blir inge karlsson för mig inte! Måste sussaaa nu och taggar Meitek imorn. Blir inte förvånad om jag grinar haha :( Godnatt♥
 

Ångest - Sakerna från Köping

Jag har ångest över mitt nationella prov jag gjorde i Fredags. Jag skulle skriva om hur det är att vara kille och tjej. Alltså hur jävla dålig får man vara, haha. Nu när jag tänker efter på vad jag skrivit vill jag bara slå mig själv och göra precis vad som helst för att skriva om det. Aaaahh dåligaste jag skrivit i hela mitt liv. Tänkte jag ens när jag skrev det? Skäms som fan, seriöst :-( Vet ej varför jag skrev det häär men blir bara så arg på mig själv :-)))))))))
 
Kom nyss ut ur världens längsta dusch, tror jag tog världsrekordet (finns det ens ett världsrekord i duschning?) Hej google :-) Anyways, tog nyss kort på det jag köpte i Lördags så det ser ni här nere ↓↓↓↓ Jag stannade hemma idag för det var en ovärd skoldag. Jag tog gå ut med hund och volleyboll eftersom det var friluftsdag. Men jag kände för att plugga och sova istället. Egentligen skulle jag dra till gymmet men jag hade ingen skjuts och orkade inte gå dit i det kalla vädret.. så det blev inget! Jag har gjort engelska hela dagen så förtjänar en paus. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från Lördags

Haha glömde bort bloggen som vanligt, ber om ursäkt osv :-)))))
 
De senaste dagarna då jag inte bloggat så kommer jag inte ihåg allt jag har gjort. Men i Lördags så åkte jag och mamma till Köping och letade efter några fina skoor. Kom även hem med några andra grejs så det tar jag kort på senare och lägger upp häär. Samma dag på kvällen så var vi tjejer hos Robine och dansade, (haha hur kan det vara så jävla kul?) vi sjöng, hade det bara roligt och snacka. När klockan var typ 10-11 så drog vi till stugan där födelsedagsbarnen hade ferre. Var jätte kul tills en början, sen så blev det litt för mycket och nån snubbe tog alla pengar och stack. Ingen blev på så speciellt bra humör då och kändes som att hela stugan börja gråta. Haha men det var kul iallafall :-)  Så då vet ni vad som hände i Lördags och jag hör av mig senare !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want you to stay

 
Ojojojoj, har inte bloggat på typ 4 dagar. Förlåt för det!
 
Skolan idag har gått rätt fort. Nationella på morgonen gick väl helt okej, jag kommer alltid på i efterhand vad jag kunde skrivit. Irriterande! Drog till gymmet efter skolan med Sanna. Orkade fan 1 timme på crosstrainern, trodde jag aldrig. Kom hem och gjorde några magövningar eftersom det suger att träna mage på gymmet. Nu är jag iallafall hur trött som helst som alla andra fredagar. Orkar knappt hålla upp ögonen haha. 
 
Imåårn ska jag och mamma till köping för att kolla på skor och kanske någon tröja om jag hittar. Hade tänkt att använda det på the partejjj som födelsedagsbarnen har he-he. Det blir säkert kul, om inte så löser det sig. Nu har jag inte så mycket mer att berätta för er, så ni får ha en bra Fredag för det ska jag ha. Ska ringa min pojkvän så vi kan mysa och kolla på film. Haha skojaaa :-( 
 
 

Trötteeeeerrr

Nu på senaste tiden har det varit ett as fint vårväder, eller det har verkligen kännts som så. Att bara kunnat ta på sig en tunn skön jacka som skinnjacka eller någon annan. Åhh saknar våren, skönt att det inte är så långt kvar. 2 månader till så kommer den nog. 
 
Jag ska strax släcka alla lampor så jag kan sova. Eller nej såhär gör jag istället, jag slår på en film så kan jag somna till den. Det är så jäkla skönt att göra, troo mig. Borde somna ganska tidigt idag med tanke på att jag vaknade ganska tidigt imorse vilket jag inte brukar göra. Jag ska försöka vara så pigg som möjligt den här veckan för det har jag inte varit de senaste veckorna precis. Drar till gymmet någon gång efter skolan imorn för jag har varit ganska slö på det ett tag nu. Det får bli litt skärpning nu tycker jag! Nu ska jag fixa lite med mina kläder så jag slipper springa runt som ett adhdbarn imorn och inte hittar och är trött. Det är då jag alltid måste ringa min madre som vet vart allt är, förstår inte huuur. 
 
 
 

New stuff

 
Det var grejerna jag köpte i Örebro med mammsen ♥ 
 
Skjuter upp pluggandet tills imorn istället, jag orkar fan inte idag. Men just nu lyssnar jag på musik och kollar runt lite på datorn. Kom ut ur världens skönaste dusch för ett tag sen så nu är mitt hår äntligen rent. Mitt hår blir flottigt på  1 dag eftersom jag duschar vaaarje dag, vilket kanske inte är så bra. Jag måste börja duscha håret mindre för det sliter att duscha mycket och så blir det ju smutsigt fortare. Not goood! Redan skola imorn och jag orkar verkligen inte, vem gör det?. Skönt att vara ledig på onsdag iallafall men kommer säkert bara gå runt och vara nervös för nationella som är dagen efter. Att skriva FÖR HAND typ 3 sidor är gaaalet. Varför kan man bara inte använda datorn så blir det mycket enklare :( Fan om nån prasslar och håller på med chipspåse eller liknande, jag dödar dig som gör det :-)))
 
 

No makeup

Hejsanhejsan! Har nyss tagit kort på det jag köpte idag på Marieberg. Byxorna gick inte att byta (orkar inte förklara) men det blev bra ändå. Vi passade också på att shoppa liiiite när vi ändå var där så det lägger jag ut senare. Ligger just nu i soffan och tar det lugnt och ska alldeles strax ta tag i läxorna, orken måste komma fram först. Mina ögon svider så sjukt mycket efter att ha tagit bort sminket, fick säkert runt 100 liter rengöring i ögonen. Men det var skönt att få bort sminket iallafall, jag har längtat efter det hela dan. Ska in i duschen innan jag sätter igång med plugget så vi hörs senare babes :-)))))
 
 

My night

Japp såhär ser min kväll ut. Roligt va? Nej men det är skönt att bara ta det lugnt ibland, speciellt när man är så trött som jag. Ska ner och poppa popcorn för det skulle sitta sjukt bra just nu och senare ska jag kolla på en film med la familia. Alltså säg någon film som vi inte har sett. Vi kollar heeela tiden och det mesta består av skräck, vi är en riktigt filmfamilj haha. Ska först gå en sväng med Hugge innan det blir alldeles föör mörkt och blir våldtagen.  Lika bra att springa så går det fortare (haha nehe??). Hatar att gå själv när det är mörkt och man kollar bakåt hela tiden för att kolla om någon verkligen är där. Uschh! Nej nu må jag gå ut! 
 
 

Wrong jeans!

 
 
 
Sådär ja! Var ju som sagt i Örebro idag. Åkte först till Lagerhouse 157 och hittade en vanlig tröja för 100 kr. Sen så drog vi till Marieberg där jag bara köpte ett par jeans på JC. Jeansen måste jag lämna tillbaka eftersom dom gav mig fel storlek, orkar inte förklara det där. Så jag ska dit imorgon med mamma och få mina jeans med rätt storlek! Fasen vad arg jag blev när jag märkte att det var fel jeans, grina hah. Men skönt att veta att det löser sig iallafall, hoppas jag! Skit sköna byxor btw!!!! Just nu så väntar jag på min efterlängtade sallad. Hoppade över pizzan och satsade på sallad istället för att vara lite nyttig hehe. Ska fortsätta lyssna på la musica och läsa bloggar nu, hörs senare :-)
 

Lager 157

 
Vaknade 9 och har fixat mig och väntar just nu på Sanna som ska hämta upp mig. Sedan åker vi in till Örebro och  kollar vad som finns på Lagerhouse 157, skit bra affär. Iallafall deras hemsida. Vi blir nog inte borta så länge tror jag men det ser vi väl då. Kallt ute är det också men jag byter ut min vinterjacka mot skinnjacka. Blir så himla varmt med vinterjacka inne på affärer. Så jävla jobbigt hehe. Hoppas v jag hittar något, behöver verkligen kläder. Speciellt ett par nya jeans. Men vi hörs när jag kommer hem, och tar säkert bilder på vad jag kommer hem med :-)

Black and white

Hejhej! Kom hem för ett tag sen. Var hos Isabelle och vi gjorde inget mer än att chilla vid datorn, prata och tog det litt lungt. Åt choklad för hela Sverige när jag kom hem och kollade på en film med mamma. Vi båda somnade i soffan ingefär en halvtimme, så jag kände för att gå upp till mig och sova på riktigt om ni förstår hur jag menar. Sen efter ett tag så kom jag på att jag veeerkligen behövde duscha håret. Så att sitta på huk och luta sig över i duschen är inget jag tipsar om precis. Haha satan vad tungt och jobbigt det blev efter ett tag. Men nu så! Nu är det fräscht :-) 
 
Imorn ska jag och Sanna åka till Örebro och shoppa. Åker runt 11 halv 12 så får gå upp lite tidigare så jag hinner göra i ordning mig. Måste också sova tidigt så jag ens orkar upp, är hur trött som helst nu. Det är jag varje Fredag faktiskt. Vi hörs imorn, godnatt ♥
 

we don't sleep when the sun goes down

Hejsan! Här hänger jag för tillfället och bara tar det lugnt. Ska strax slänga på mig jacka och skor och går ut med Hugin. Hade tänkt att göra det tidigare eftersom det var ett sånt vårväder. Njöt när jag cyklade hem från skolan. Snön har försvunnit och solen kom fram, ääntligen! Längtar tills man tar fram vårjackan och kan vara ute i timmar utan att dö av kylan. Inte så långt kvar iallafall! Snapchatar just nu med mina fula vänner (♥) haha älskar snapisschatiss. 
 
Ikväll blir det popcorn och film med mi amiga Isabelle. Annars vet jag inte vad mer som händer men det kommer säkert. Såå skönt att det äntligen är Fredag. Hela veckan har gått sjukt segt och varit trött konstant. Skönt att vi är lediga på onsdag nästa vecka och taggar nationella i svenska på torsdag och fredag. Det är ju snart, åååh :-( Och så ska vi söka om 14 dagar också, alltså döda mig. Eller vet ju vad jag vill gå TYP, men fortfarande nervös för det. Men det blir nog bra det där. Nu gnäller hundeeen så dax att gå ut kanske! kramis
 
 
 

RSS 2.0